Jövő hónapban már nézőkkel rendezik meg a DTM-et

A német túraautó-bajnokság (DTM) szervezői közleményben tudatták, hogy a szeptember eleji hollandiai versenyhétvégét bizonyos létszámú nézőközönséggel tartanák meg.

a461d702-1da9-4b6f-98f9-2fb8b1cf21c5.jpg

A DTM közleménye hangsúlyozza, hogy az aktuális járványügyi helyzet alapján (tehát, amennyiben erősödik a koronavírus terjedése, még változhat) a szervezők azt tervezik, hogy a szeptember 4-6-án esedékes, asseni hétvégére megnyitják a kapukat a nézők előtt, 10-10 ezer szurkolót várnak szombatra és vasárnapra egyaránt – jelen állás szerint ez lesz az első autósport-esemény Európában, ami nem zártkörű lesz.

Magától értetődő, hogy az ajánlott higiéniai és biztonsági előírásokat követve korlátozott számban ugyan, de online és telefonon is elindult a jegyértékesítés, biztosítva ezzel a 1,5 méteres távolságtartást. A lelátókon pedig az alapján ültetik le a rajongókat, hogy azok autóval vagy tömegközlekedéssel érkeztek-e a DTM-ben tavaly bemutatkozott Assenbe.

Figyelembe véve a koronavírus gazdasági következményeit, jelentősen csökkentek a jegyárak, 79-ről 49 euróra (17 ezer forint) a felnőtt belépőé, míg a 7-14 évesek ennek feléért, 24,50 euróért juthatnak be, 6 éves korig ingyenes a rendezvény látogatása. A belépő felmutatásával parkolóhelyet is biztosítanak. Fontos azonban megjegyezni, hogy csak elővételben van lehetőség jegyvásárlásra, szeptember 4-én este 18 óráig.

Fotó: DTM Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9716118796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása