Újabb magyar versenyző áll rajthoz a GT Cup Open Europe hungaroringi nyitányán

Hefler Róbert után Walter Csaba is csatlakozik a nemzetközi mezőnyhöz a hétvégén.

30714936_2103491346350310_5648515192678514688_n.jpg

Magyarországon elsőként a Braking News Motorsport számolt be a hírről, hogy egyedülálló lehetőség keretében Hefler Róbert szerződött Aston Martin-akadémistaként áll rajthoz a GT Cup Open Europe-ban, teljes szezont futva a Team Virage Aston Martinjával, a francia Philippe Valenza váltótársaként.

A szabadedzések előestéjén pedig újabb jó hír érkezett: a 2016-os nürburgringi 24 óráson kategóriagyőztes, majd sikerét két évvel később, egy erősebb géposztályban megismétlő Walter Csaba is rajthoz áll, a Racing Trevor BMW M4-esén osztozik majd a szlovák Gregor Zsigóval. A hivatásos sportfelügyelőként és kommentátorként is elhíresült 40 éves autóversenyző tehát két szerepben is érdekelt, mivel feleségével, Walterné Dancsó Adriennel közösen vezetett cége, a Főnix Motorsport szervezi a hétvégét.

„Bréking!!! Hétvégén újra versenyautóba ülök, ráadásul hazai környezetben, a Hungaroringen! Egy BMW M4 GT4-gyel indulunk, Gregor Zsigó versenyzőtársammal a GT Cup Open Europe kategóriában!” – írta Walter a Facebook-oldalán.

Az esemény a GT Cup Open Europe mellett az International GT Open, valamint az Euroformula Open magyarországi fordulóját is tömöríti, bár sajnálatos módon zárt kapus lesz, így a két magyar versenyzőnek csak a képernyők, monitorok mögül szurkolhatunk. Hefler és Walter versenyeit a sorozat hivatalos weboldalán és a GT Cup Open Europe YouTube-csatornáján is élőben közvetítik; a hétvége programja pedig EZEN A LINKEN érhető el.

Fotó: Walter Csaba / Facebook

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5916117326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása