Gyász: Váratlanul elhunyt a magyar terepralis

Három csapat is fájó szívvel számolt be Bognár József tereprali-versenyző hirtelen haláláról.

87767101_3000229616693851_574597483821268992_o.jpg

Szomorú hír rázta meg a magyar autósport világát a szombati nap folyamán: elhunyt Bognár József tereprali-versenyző, 47 évet élt mindössze. Bognár korábban négyszer indult és kétszer ért célba a Dakar-ralin Sebestyén Sándor navigátoraként, a Sandlander csapatával, de pilótaként is helytállt, a hazai bajnokságban még összetett ezüstérmet is szerzett.

Az elmúlt években főként kamionos csapatok közegében mozgolódott: a 2020-as Africa Eco Race-en a szervizcsapatot erősítve járult hozzá a Qualisport Racing győzelméhez, de korábban a Fazekas Motorsportnak is megbecsült csapattagja volt.

Mindhárom csapat fájó szívvel búcsúzott az 1972-es születésű, sárbogárdi kötődésű sportembertől a Facebookon:

Qualisport

Megtörten, elmondhatatlan fájdalommal és szomorúsággal tudatjuk, hog... y a Qualisport Racing családjának, valamint a magyar- és nemzetközi tereprali versenyek közösségének megbecsült tagja, Bognár József 47 esztendős korában váratlanul elhunyt. Halála borzalmas veszteség számunkra, személyében ugyanis egy csodálatos barátot, egy igazi sportembert, a kitűzött célokért fáradhatatlanul és mindig jókedvűen küzdő igazi csapatjátékost veszítettünk el.

Fazekas Motorsport

Hirtelen tragikussággal elhunyt korábbi csapattársunk, navigátorunk ... Bognár Józsi! A szörnyű hír mélyen megrázta az egész csapatot, hisz kiváló sport embert, nagyszerű csapattrásat veszítettünk el, aki nehéz pillanatokban is pozitív tudott maradni, és mosolyogva oldotta meg a problémákat! Őszinte részvétünk a családnak! Nyugodj békében Bogi...

Sandlander

Elhunyt Bognár József Váratlanul elhunyt Bognár József, a Sandlander... Dakar Team korábbi tagja. Az életvidám navigátor, a világ leghíresebb terepversenyét többször tejesítő nagyszerű sportember, aki a legnehezebb pillanatokban sem adta fel, minden helyzetben igyekezett pozitív és mosolygós maradni. Az egykori csapattársunk mindössze 47 éves volt.

Hozzájuk a Qualisport Racing csapatmenedzsere, az újságíróként is dolgozó Mészáros Sándor csatlakozott:

Mészáros Sándor

Bognár József (1972-2020) Drága Józsi, neked még temérdek dolgod le... tt volna ezen a világon. A családoddal, Ildivel, Ricsivel és Szandival együtt mi, a barátaid is érezzük, hogy pótolhatatlan az űr, amit hagytál magad után. Lett volna még bőven közös dolgunk és megbeszélnivalónk. A csapatról. A dakarozásról.

A Braking News Motorsport csapata ezúton szeretné őszinte részvétét kifejezni Bognár József családjának, hozzátartozóinak és barátainak. Nyugodjék békében!

Fotó: Qualisport Racing / Facebook

Írta: Braking News Motorsport

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1215498002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása