F1: Räikkönen pályára vitte az új Alfa Romeót – képeken a C39!

A Ferrari fioranói tesztpályán pakolták bele az első kilométereket az új Alfa Romeo – a volánnál a 2007-es világbajnok Kimi Räikkönennel.

equjtovxuaenwyh.jpg

Ugyan a hivatalos leleplezésig egészen az első tesztnap reggeléig várni kell, az Alfa Romeo már pénteken pályára küldte új autóját, a C39-est. A hinwiliek új versenygépét Kimi Räikkönen vezethette először – természetesen a forgatási napokra vonatkozó szabályok adta keretek között: egy ilyen alkalommal nem lehet 100 kilométernél többet megtenni, azt is csak a Pirelli különleges demógumijain.

A bejáratásról hamar elkezdtek terjedni a kémfotók a Twitteren, majd az Alfa Romeo is posztolt egyet (lsd. a cikk nyitóképét).

Planet F1 on Twitter

Kimi Raikkonen has been taking Alfa Romeo's new C39 for a spin at Fiorano today. It looks stunning in that Valentine's Day livery �.

Security Check Required

null

Mint az látható, nem is a várható végleges fényezésével mutatkozott be a C39, hanem egy Valentin-napi hangulatot is sugárzó, kígyómintás tesztköntössel.

Räikkönen csapattársa maradt a Ferrari-támogatott Antonio Giovinazzi, míg teszt- és tartalékversenyzőnek az idei évre a DTM-be átigazoló Robert Kubica szerződött le, a lengyel személyes támogatója, a PKN Orlen pedig a csapat névadó partnere lett – az olajvállalat logói már meg is jelentek az autó oldalán, valamint az első légterelőn.

A shakedown napján egy bejelentést is megejtett az Alfa Romeo, miszerint a McLaren korábbi támogatójával, a csokoládéitalgyártással foglalkozó svéd Huski Chocolate-tal kötött szponzori szerződést.

Fotó: Alfa Romeo Racing ORLEN / Twitter

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8515474336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása