F1: Csalódniuk kell azoknak, akik az új Renault-ra várnak?

A Renault hétfői közleményéből kiderült, hogy a csapat évindító rendezvénye korántsem lesz olyan nagyszabású, mint az előző években – sőt, az autó még csak ott sem lesz.

21231270_formula_1_belgian_grand_prix_2019.jpg

A nagy Formula–1-es bemutatódömpingben a Renault február 12-ére, szerdára jelentette be a saját rendezvényét, viszont csalódniuk kell azoknak, akik a 2020-as autó megjelenésére számítottak.

Sőt, az enstone-iak semmilyen autót nem visznek el a Párizsban, közép-európai idő szerint 14 órától esedékes eseményre, ellenben jelen lesz a gárda apraja-nagyja, köztük

  • a két versenyző, Daniel Ricciardo és újdonsült csapattársa, Esteban Ocon,
  • a csapatfőnök Cyril Abiteboul,
  • az ügyvezető igazgató Marcin Budkowski,
  • a karosszéria-, illetve a motorrészleg technikai igazgatói, a nemrégiben szerződtetett Pat Fry és Rémi Taffin,
  • valamint a tanácsadói szerepben közreműködő négyszeres világbajnok Alain Prost.

Tovább növelheti a kíváncsi rajongók csalódottságát, hogy még élő videós közvetítéssel sem jelentkezik a Renault az évnyitójáról, mindössze tweet formájú bejelentkezéseket ígér, s ha lezajlott az érintettekkel a sajtótájékoztató, akkor teszik közzé a renderelt képeket az R.S.20 kódjelű autóról.

Ezzel szinte borítékolható, hogy Ricciardo és Ocon autója „élőben” már csak a február 19-én kezdődő barcelonai teszteken mutatkozik be. Ellenben a Ferrari már holnap megejti autója, az SF1000-es leleplezését, míg a Haas és a Mercedes már a napokban megmutatta a nagyérdeműnek, milyen színekben fog pompázni az idei autója.

Renault F1 Team on Twitter

Excitement levels going up this week! And here's what you can expect from us on Wednesday: #RSspirit

Fotó: Groupe Renault

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7615468144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása