Hallgass bele: Így szól a Mercedes új F1-es autója!

Először indították be a Mercedes 2020-as gépét, a W11-est! A világbajnok konstruktőrt egy videót is feltöltött az első bejáratásról.

m212077.jpg

Tényleg már csak néhány hét van hátra, hogy az előszezoni tesztek kezdetével felébredjen téli álmából a Formula–1, a Mercedes azonban kedd este tényleg megtörte a csendet – méghozzá az alábbi videóval:

Főhadiszállásán először indította be idei autóját a brackley-i együttes, a W11-es kódnévre hallgató versenygép – Valentin-napi program gyanánt – február 14-én, pénteken mutatkozik meg a nyilvánosság előtt. A bemutató helyszíne szokás szerint a Brit Nagydíjnak otthont adó Silverstone-ban lesz, vagyis a Mercedes ezúttal is egy filmes napnak álcázott bejáratással köti egybe a leleplezést.

A Mercedes párosát idén is Lewis Hamilton és Valtteri Bottas alkotják, de mindkettejük szerződés lejár az év végén. Hamilton szerződéshosszabbításáról cikkez már napok óta a nemzetközi sajtó: a legutóbbi értesülések alapján a hatszoros világbajnoki brit több pénzt kérne, cserébe szinte örök hűséget fogadna a Mercedesnek.

Fotó: Mercedes Media Database

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2515434410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása