F1: Újabb fontos parterével hosszabbított a Red Bull

Több évre szóló szerződéshosszabbításban állapodott meg üzemanyag- és kenőolajpartnerével a Red Bull.

ap-22b7wngvn1w11_news.jpg

Nemrégiben jelentette be a Hondával való hosszabbítását, a minap pedig újabb fontos bejelentést tett a Red Bull, miszerint az Essóhoz tartozó ExxonMobillal meghosszabbította együttműködését – a közlemény ezzel kapcsolatos pontos részleteket nem említett, annyit viszont igen, hogy az újabb elköteleződés évekre szól.

A két fél kapcsolata 2017-ben vette kezdetét, idén pedig már negyedik közös szezonjuknak néznek elébe. A bejelentés értelmében az új érának is együttes erővel vágnak neki, ami a Red Bull szempontjából igen fontos, mivel a Formula–1-ben az elmúlt években hangsúlyos szerepet kaptak az üzemanyagok, valamint a kenőolajok.

„Az Aston Martin Red Bull Racing nagy örömmel tudatja, hogy folytatja sikeres együttműködését az ExxonMobillal a soron következő 2020-as, valamint az azt követő szezonokban” – olvashatóak Christian Horner csapatfőnök szavai az ezt megerősítő kommünikében.

„Az elmúlt három év nagyon pozitív eredményeket hozott az ExxonMobil munkájának is köszönhetően, ami mérnökeinkkel és motorbeszállítóinkkal együttműködve végzett. Minden egyes fejlesztésük növelte a teljesítményt, ami segített minket abban, hogy közelebb kerüljünk céljainkhoz. Már várjuk, hogy további előrelépéseket könyvelhessünk el ezen partnerségünk kiterjesztésének révén” – tette hozzá.

Fotó: Getty Images / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9115425488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása