Norris elszólta magát: ekkor tartja F1-es bemutatóját idén a McLaren!

A McLaren MCL35-ös leleplezésének időpontját aztán a wokingi gárda is megerősítette.

2019usgrandprixsaturday_x4i1374.JPG

Lando Norris bohókás természetét minden bizonnyal nem kell bemutatni. Bár az előző év végén ígéretet tett arra, hogy megkomolyodik majd, 180 fokos fordulatról – szerencsére – nem kell beszélnünk, mint az várható volt. A 20 éves Norris feladata az lett volna, hogy egy élő YouTube-közvetítés keretében tárlatvezetést tartson a McLaren technológiai központjában, a videó végén azonban elkotyogta a 2020-as autó bemutatójának időpontját, miközben a marketing- és PR-csapattal egyeztetett.

Ultima Staccata on Twitter

Lando #Norris rivela per sbaglio in diretta streaming la data di presentazione della nuova McLaren (13 Febbraio 2020) TOM HOLLAND SPOSTATI #F1 #Formula1 #McLaren #MCL35 https://t.co/A73ZO6fCGm

Lando Norris on Twitter

https://t.co/zHYZIKcgvA

Carlos Sainz on Twitter

@McLarenF1 @LandoNorris https://t.co/JvuayTDw5A

Elképzelhető, hogy szándékosan szólta el magát a korábbi Formula–2-es ezüstérmes, azóta mindenesetre a McLaren is megerősítette, hogy az MCL35-ös kódnevet viselő autójáról február 13-án, csütörtökön rántják le a leplet, vagyis hat nappal az első barcelonai tesztsorozat kezdete előtt – a bemutatót természetesen a wokingi bázison rendezik meg.

Hivatalosan a McLaren a harmadik csapat, amely ismertette ezt a dátumot: mint az ismeretes, két nappal korábban, február 11-én a Ferrari, míg másnap, azaz február 14-én az Alpha Tauri (Toro Rosso) F1-es gépe tárul a publikum elé. Emellett német sajtóértesülések úgy tudják, hogy a 2020-as Red Bull mindezek sűrűjében, február 12-én mutatkozik, ezt az információt azonban nem erősítették meg hivatalosan.

A wokingi gárda – amely tavaly a korábbi éveket jellemző mélyrepüléshez viszonyítva az igen előkelő negyedik helyen végzett – változatlan felállással, tehát Norris és Carlos Sainz kettősével indul idén, miközben új támogatók érkeztek a fedélzetre: a McLaren nem olyan régen átcsábította a Williamstől az Unilevert, a minap pedig a Klipsch hangtechnikai vállalattal kötött együttműködését jelentette be.

McLaren on Twitter

Y̶o̶u̶ ̶h̶e̶a̶r̶d̶ ̶i̶t̶ ̶h̶e̶r̶e̶ ̶f̶i̶r̶s̶t̶. #MCL35

Fotó: McLaren Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8015407560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása