"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

WRC - TÄNAK FÖLÉNYESEN HÚZTA BE A SVÉD RALIT, OGIER ELVÉRZETT

WRC 2019: Svéd Rali (összefoglaló)

2019. február 17. - KovatsOliver

Az élmenők közül csak Ott Tänak és Thierry Neuville maradtak fenn a rostán – azonban előbbi fölényesen győzelmét az ég egy adta világon senki és semmi sem veszélyeztette. Az észt pilóta ezzel a bajnoki összetettben is az élre tört.

Tovább

F1 - 1,5 MÁSODPERCCEL LASSABB KÖRÖKRE SZÁMÍT A FERRARI

A 2019-es szezonra bevezetett aerodinamikai szabályváltozások miatt 1,5 másodperccel lettek lassabbak a Forma-1-es autók, legalábbis a Ferrari szerint.

Tovább

FE - MINDEN IDŐK LEGSZOROSABB HAJRÁJÁBAN GYŐZTE LE DI GRASSI WEHRLEINT

Formula-E 2018/2019: Mexikói ePrix - Futam

Igazi túlélőversenyt hozott a Formula-E-s mexikóvárosi ePrix annak köszönhetően, hogy az utolsó percek lényegében – bármilyen furcsán is hangzik – az energiaspórolásról szóltak. A drámai befutóból rosszul jött ki a futamot szinte végig vezető Wehrlein, valamint a Nissan e.dams versenyzői – előbbi…

Tovább

FE - EX-F1-ESEK BRAVÚRJA MEXIKÓBAN: WEHRLEIN A POLE-BAN DI GRASSI ÉS MASSA ELŐTT

Formula-E 2018/2019: Mexikói ePrix - 1-2. szabadedzés, időmérő edzés

Nem volt hiány meglepetésekben a Formula-E mexikói időmérő edzésén, különösképpen a Forma-1-ből érkezett újoncok brillíroztak: a mahindrás Pascal Wehrlein magabiztos fölénnyel csaklizta el a pole pozíciót a harmadik szezon bajnoka, Lucas di Grassi elől, míg Felipe Massa eddigi legjobb időmérős…

Tovább

F1 - MEGLEPŐ FORDULAT: IDŐ ELŐTT PÁLYÁRA LÉPETT A RENAULT

Daniel Ricciardóval a volánnál, a Circuit de Barcelona-Catalunya pályán megtette első kilométereit az R.S.19, holott korábban a csapatnál még az is bizonytalan volt, hogy a kollektív teszt kezdetéig sikerül-e befejezni az autót.

Tovább

F1 - MÁR AZ ÉV ELEJÉN VETTELRE HELYEZHETI A HANGSÚLYT A FERRARI

Mattia Binotto, a Ferrari csapatfőnöke az SF90 bemutatóján lenyilatkozta, hogy a csapat hajlandó beállni Sebastian Vettel mögé a szezon első versenyein, ha így több esélye van arra, hogy bajnoki címet nyerjen.

Tovább