"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

F1 - TELJESÍTETTE KÖZMUNKÁJA MÁSIK FELÉT IS MAX VERSTAPPEN

2019. február 10. - KovatsOliver

Mostantól nem fog fájni a feje Max Verstappennek amiatt a közmunka miatt, amit még novemberben, a Brazil Nagydíjat követően róttak ki rá, ugyanis a hétvégén büntetése másik felét is letudta.

Tovább

F1 - ÍGY VÉLEKEDIK A HAAS AZ ALFA ÉS A FERRARI KAPCSOLATÁRÓL

Megszólalt a korábbi Sauber-csapat és a Ferrari minden eddiginél szorosabb fűződött viszonya kapcsán a Haas csapatfőnöke, Günther Steiner. Szerinte nem kell attól tartani, hogy ez bármiben is negatívan érintené a negyedik F1-es szezonjára készülő amerikai alakulatot.

Tovább

WEC - 4000 KILOMÉTERNÉL IS TÖBBET TESZTELTEK ALONSÓÉK SEBRINGBEN

Három napot tesztelt a Toyota LMP1-es csapata az endurance-világbajnokság (WEC) következő helyszínén, a sebringi aszfaltcsíkon.

Tovább

F1 - WEBBER SZERINT TELITALÁLAT VOLT A MCLARENTŐL AZ EX-PORSCHÉS SZAKEMBER LEIGAZOLÁSA

A WEC-világbajnok ex-Forma-1-es pilóta szerint Andreas Seidl, a Porsche LMP1-es endurance-csapatának korábbi főnöke, Andreas Seidl volt az egyik legjobb, akivel dolgozott. Lehetséges, hogy az Isten lábát fogta a McLaren leigazolásával?

Tovább

WEC - VISSZATÉR A TORO ROSSÓTÓL ELKÜLDÖTT EX-F1-ES PILÓTA

Brendon Hartley a következő két fordulón Jenson Buttont fogja helyettesíteni az SMP Racing felállásában.

Tovább

WTCR - A „NON-STOP” VILÁGKÖRÜLI ÚTJÁRÓL NYILATKOZOTT AZ AUDI PILÓTÁJA

Frédéric Vervisch-nek az elmúlt hetekben egy világkörüli, tradicionális versenyekkel is tűzdelt útban volt része. Az idén a második WTCR-szezonját teljesítő belga fantasztikusan érezte magát a DTM-teszten és az endurance-versenyeken, de elismerte, hogy most inkább a pihenést pártolná az út…

Tovább

ELHUNYT AZ EMBER, AKINEK CSAK KÖSZÖNETET MONDHATUNK A HANS-ÉRT

Találmányával életek ezreit mentette meg a motorsportban Dr. Robert Hubbard, amiért hálásak lehetünk – a szakembertől azonban a földi életben búcsút kell vennünk azt követően, hogy kedden, 75 esztendős korában életét vesztette.

Tovább