"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

IMSA - ALONSÓÉK NYERTEK, ELMOSTA AZ ESŐ A DAYTONAI 24 ÓRÁST

IMSA 2019: Daytona 24h - Futam

2019. január 27. - KovatsOliver

A Le Mans-i viadal után egy újabb 24 órás versenyen tudott győzedelmeskedni a kétszeres Forma-1-es világbajnok, aki Kamui Kobayashival, Renger van der Zandéval és Jordan Taylorral behúzta a daytonai egynapos futamot. Igaz, a legnagyobb úr az eső volt a tengerentúlon, aminek következtében nem csupán…

Tovább

WRC - OGIER HETEDJÉRE IS BEHÚZTA A MONTE CARLO RALIT

WRC 2019: Monte Carlo Rali

A Citroënhez átigazolt hatszoros ralivilágbajnoki címvédő zsinórban hatodjára, összesen pedig hetedik alkalommal győzedelmeskedett Monte Carlóban, igaz, ezúttal nem volt könnyű dolga, ugyanis kemény csatában kellett legyűrnie a hyundaios Thierry Neuville-t.

Tovább

FE - BIRD TÚLÉLŐKÉNT NYERT A CHILEI KÁNIKULÁBAN

Formula-E 2018/2019: Santiago ePrix - Futam

Minden idők legforróbb Formula-E-futamán nem csak az időjárás izzasztotta meg a versenyzőket: idejekorán ért véget a chilei viadal a pole pozíciós és a regnáló bajnok számára is, míg az újonnan csatlakozott ex-F1-esek közül is csak Wehrlein maradt talpon, viszont ő nem akármilyen eredménnyel.…

Tovább

FE - HIVATALOS: DI GRASSIT KIZÁRTÁK, BUEMIÉ A POLE!

Hiába a fölényes elsőség az időmérőn, nem tarthatta meg a chilei pole-t Lucas di Grassi, amit így Sébastien Buemi örökölt meg a vele járó három ponttal együtt.

Tovább

FE - DI GRASSI DOMINÁLT AZ IDŐMÉRŐN, DE VIZSGÁLAT ALATT VAN

Formula-E 2018/2019: Santiago ePrix - Időmérő edzés

Szoros időmérő edzésre volt kilátás, ehhez képest Lucas di Grassi ellentmondást nem tűrően húzta a pole-t a Santiago ePrix-re – azonban az még kérdés tárgyát képezi, hogy meg is tarthatja-e elsőségét, ugyanis műszaki kihágás gyanújával vizsgálják. A frissen csatlakozott ex-F1-esek brillíroztak és a…

Tovább

IMSA - ALONSÓÉK A 6. HELYRŐL INDULHATNAK DAYTONÁBAN

IMSA 2019: Daytona 24h - Időmérő edzés

Noha a ROAR eredményei alapján sokan inkább a Cadillaceket tartották esélyesebbnek, az első három pozíciót a rajtsorrendről döntő időmérő edzésen mégis csak egy Mazda, valamint a Team Penske Acurái bérelték ki. Fernando Alonsóék egysége a hatodik rajtkockába kvalifikált.

Tovább

FE - DI GRASSI ÉS LOPEZ VITTÉK A CHILEI EDZÉSEKET

Formula-E 2018/2019: Santiago ePrix - 1-2. szabadedzés

Santiagóban, a Formula-E ötödik szezonjának harmadik állomáson Lucas di Grassi és José Maria Lopez bizonyultak a leggyorsabbaknak az időmérő edzés előtt.

Tovább

F1 - NÉGY ÉV HUZAVONA UTÁN FIZETTÉK KI A CATERHAM DOLGOZÓIT

A 2014-es szezont követően került csődeljárás alá a Caterham F1 Team, amivel párhuzamos a mezőnyből is elillant a kiscsapat. Ehhez képest a több mint kétszáz alkalmazott csak nemrégiben kapott kézhez némi kárpótlást az elmaradt bérek miatt, egy hosszas jogi hercehurcát követően.

Tovább