"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

TCR - ENGSTLER FIA DUPLÁZOTT, HUFF DOBOGÓS SEPANGBAN

2019. január 20. - KovatsOliver

A hétvégén megrendezték az újonnan induló maláj TCR-széria első versenyhétvégéjét a korábban az F1-es Maláj Nagydíjnak is otthont adó sepangi pályán: mindkét verseny a korábbi WTCC-futamgyőztes, Franz Engstler fiának, Luca Engstlernek a győzelmét hozta, miközben a 2012-es túraautó-világbajnok, Rob…

Tovább

ROC - CSAK KRISTENSENÉK TUDTÁK MEGÁLLÍTANI SCHUMACHERÉKET

RoC 2019: Nemzetek Kupája

Gyakorlatilag egy hajszálon múlt, hogy összejöjjön a hetedik Vettel-Schumacher győzelem is a Nemzetek Kupáján, de végül a fináléban a Tom Kristensen, Johan Kristoffersson alkotta északi csapat jobbnak bizonyult a németeknél.

Tovább

TOM CORONELÉK MAJDNEM KIESTEK, DE VÉGÜL BEFEJEZTÉK A DAKART

Az utolsó előtti napon majdnem fuccsba ment a Dakar-rali a WTCR mókamestere, Tom Coronel és testvére, Tim számára, de végül meglátták a kockás zászlót. A 41. viadalt egyébként Nasser Al-Attiyah és Matthieu Baumel nyerték, míg a Szalay Balázs–Bunkoczi László páros a 20. helyen ért célba.

Tovább

F1 - KUBICA „ÚJONCKÉNT” TÉR VISSZA A FORMA-1-BE

Robert Kubica – aki 8 évnyi kihagyást követően, a Williams színeiben fog visszatérni a száguldó cirkuszba – úgy érzi, hogy sokkal inkább újoncként, mintsem tapasztalt versenyzőként és korábbi nagydíjgyőztesként lesz ott a rajtrácson, annyit változott a sportág 2010 vége óta.

Tovább