"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

F1 - SAJTÓHÍR: ALONSO VISSZATÉRHET A FERRARIHOZ?

2019. június 02. - KovatsOliver

Friss sajtóértesülések szerint 2020-ban Fernando Alonso újra a Forma-1-ben versenyezhet – de nem a McLaren, hanem a Ferrari színeiben.

Tovább

F1 - BEREZNAY TÁVOZIK A MERCEDESTŐL, A FERRARI PEDIG BESZÁLL AZ E-SPORT-BAJNOKSÁGBA

Minden jel arra mutat, hogy csapatot vált a Forma-1 hivatalos e-sport-bajnokságában a Mercedesszel tavaly az összetett-2. helyig jutó Bereznay Dániel. Azt még nem tudni, melyik alakulat színeiben folytatja, viszont a lehetséges opciók száma eggyel nőtt: a Ferrari ugyanis szintén a minap jelentette…

Tovább

F1, FE - A MAGYAR KORMÁNYT A FORMA-1 MELLETT A FORMULA-E IS ÉRDEKLI

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke Zalaegerszegre látogatott, hogy megtekintse az újonnan épült járműipari tesztpályát, a ZalaZone-t; az eseményen ott volt Palkovics László, Magyarország innovációs és technológiai minisztere, aki elismerte, hogy nem csak a Forma-1-gyel erősítene a…

Tovább

F1 - BOCSÁNATOT KÉRT A FERRARI-VEZÉRIGAZGATÓ LECLERC-TŐL

Nyilvánosan kért elnézést Charles Leclerc-től az olasz istálló vezérigazgatója, Louis Camilleri azt követően, hogy a Ferrari eltaktikázta a monacói időmérő edzését, és ezzel a versenyét is.

Tovább

ELŐSZÖR INDUL HOSSZÚTÁVÚ VERSENYEN TASSI ATTILA

Úgy tűnik a lehetőségek és a nagy bemutatkozások éve az idei Tassi Attila számára. A hétvégén kerül megrendezésre ugyanis a 24 órás „Super Taikyu Series” versenysorozat soron következő futama Ázsiában, melyen a HELL ENERGY által támogatott túraautó-versenyző is részt vesz.

Tovább