"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

F1 - PÉREZNEK MEGGYŐZŐBB VOLT A RACING POINT A MCLARENNÉL

2019. január 13. - KovatsOliver

A mexikói versenyző elárulta, hogy a McLaren ismét igényt tartott volna a szolgálataira, ám a wokingiak kosarat kaptak tőle, mivel a Racing Pointnál maradt.

Tovább

F1 - HASZNOSNAK ÉREZTE A KÖZMUNKÁT VERSTAPPEN

A Red Bull F1-es pilótája, Max Verstappen a Formula-E marokkói versenyén eltöltött közösségi szolgálata kapcsán lenyilatkozta, hogy konstruktív napot zárt, ráadásul még az elektromos széria is közelebb került a szívéhez.

Tovább

FE - VERGNE: „IDIÓTA VOLTAM A RAJTNÁL”

A regnáló bajnok Jean-Éric Vergne elismerte, hogy agyament kísérletre adta a fejét, amikor a már nem létező belső íven próbált meg beszúrni Sam Bird volt a marokkói verseny rajtját követően. A Techeetah franciája meglátása szerint ezzel egy győzelemtől fosztotta meg önmagát.

Tovább

FE - VÁRATLAN FORDULAT: DA COSTA MAGÁRA VÁLLALTA A BMW-TRAGÉDIÁT

Noha a legtöbben, akik a képernyőkön keresztül kísérték figyelemmel a marokkói ePrix-t, Alexander Sims-t hibáztatták a BMW-menetelés kettős balesetbe való torkollásáért, Antonio Félix da Costa magát hibáztatja a történtekért. A portugál hozzátette, hogy újonc csapattársa akár nyerhetett is volna.

Tovább

VERVISCHÉK NYERTÉK A DUBAI 24 ÓRÁST, KIGYULLADT A ZENGŐ-CUPRA

Dubai 24h 2019: Futam

Igencsak aktívak a holtszezonban is a nemzetközi túraautó-bajnokságok résztvevői: ezúttal Frédéric Vervisch és a Zengő Motorsport tett egy kis kitérőt a Dubai 24h-n való részvétellel – a belga WTCR-futamgyőztes győzni tudott a Car Collection Motorsport Audijával, viszont a magyar csapat számára…

Tovább

FE - A BMW-K ÜTKÖZÉSE UTÁN D’AMBROSIO NEVETHETETT A VÉGÉN MAROKKÓBAN

Formula-E 2018/2019: Marrakesh ePrix - Futam

Nem volt hiány drámai pillanatokban Marokkóban sem: előbb a rajtnál Jean-Éric Vergne rontott nagyot, majd a verseny utolsó negyedében a BMW-k ütköztek össze az élen, aminek következtében nem tudott duplázni Da Costa, sőt ki is esett. Viszont Jerome d’Ambrosio és a Mahindra Racing összeszedték a…

Tovább

FE - BIRD SÉRÜLT AUTÓVAL HAPPOLTA EL A MARRAKESHI POLE-T

Formula-E 2018/2019: Marrakesh ePrix - Időmérő edzés

Nem volt hiány drámában és váratlan fordulatokban a Marrakesh ePrix időmérő edzésén: Sam Bird azok után szerzett pole-t, hogy a Super Pole-t sérült autóval kellett teljesítenie, egy bizarr boxutcai balesetnek „köszönhetően”.

Tovább

FE - EVANS VOLT AZ ETALON MARRAKESHI SZABADEDZÉSEKEN

Formula-E 2018/2019: Marrakesh ePrix - 1-2. szabadedzés

A Jaguar új-zélandi versenyzője bizonyult a leggyorsabbnak az ötödik szezon második időmérő edzése előtt.

Tovább

BUTTON IDÉN IS BAJNOK LEHET JAPÁNBAN

Péntekre virradóan bejelentések sorával rukkolt elő a Honda: a japán gyártó a Super GT-ben nagyjából változatlan felállással fog nekivágni a 2019-es szezonnak, ami azt jelenti, hogy Jenson Buttonéknak lehetőségük adódik bajnoki címük megvédésére. Azonban a Super Formula-programban akad néhány új,…

Tovább