"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

F1: Fontos változás a Renault élén – Alain Prost is az igazgatótanácsban

2019. július 31. - KovatsOliver

Hasonló szerepbe kerül az enstone-i gárdánál a négyszeres Forma-1-es világbajnok, mint amilyet Niki Lauda is betöltött a Mercedesnél.

Tovább

Szabó Zsolt új partnerrel folytatja a felkészülést

Szabó Zsolt Dávid jelenleg intenzív felkészülést folytat annak érdekében, hogy minél felkészültebben és magabiztosabban térhessen vissza a versenypályára. A fiatal magyar pilóta az idei szezont kihagyni kényszerült, ugyanis egyetemi tanulmányainak lezárására kellett koncentrálnia, amely sikeresen be…

Tovább

Tim Gábor váltóhibával második a Baranya Kupán

A második Rallye2-es szezonjában Tim Gábor navigátorával Timár Tamással az oldalán, egyértelműen bajnoki esélyesként kezdte az évet. Nyertek az első versenyen, majd Miskolcon az élről estek ki. A szezon viszontagságosan folytatódott, és már jelentősen hátrányban várták a Baranya Kupát, ahol csak a…

Tovább

Leclerc-győzelem a Hockenheimringen!

Charles Leclerc ugyan a kicsúszása miatt valószínűleg egy magabiztosnak ígérkező győzelmet dobott el, de öccse révén nem telt el Leclerc-siker nélkül a németországi hétvége – a 18 éves Arthur először állhatott fel a dobogó legtetejére a német Forma-4-es bajnokságban.

Tovább

F1: A Red Bull továbbra sem tervezi kirúgni Gaslyt

Miután a Német Nagydíjon újfent alulmúlta a várakozásokat Pierre Gasly, ismét pletykatéma lett a menesztése – de a Red Bull motorsportrészlegének tanácsadója, Dr. Helmut Marko igyekezett megnyugtatni a kedélyeket.

Tovább

F1: Világcsúcs világcsúcs hátán – egyszerűen parádés, amit a Red Bull művel a boxban!

Egészen lenyűgözően dolgozik a kerékcseréknél is a Red Bull az utóbbi hetekben – Silverstone-ban rekordot döntött, Hockenheimben megjavította azt.

Tovább

F1: Csak a csapatutasítás mentheti meg a Haast?

Betelt a pohár a Haas csapatfőnökénél, Günther Steinernél, ami versenyzőinek állandó ütközését illeti, így a problémára már csak egyetlen megoldást lát: a csapatutasítást.

Tovább

F1: Minden programját törölte a Magyar Nagydíjig Hamilton

A katasztrofálisan, mindössze két vb-ponttal záródó hockenheimi hétvége mellett a betegségét is ki akarja heverni a Magyar Nagydíj is a Mercedes világbajnoki éllovasa, ezért minden programját lemondta a hétvégéig. Emellett arra is fény derült, hogy már Németországban is idő előtt ki akart állni a…

Tovább