"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

F1 - ÍGY SZÓL AZ IDEI FERRARI

2019. január 31. - KovatsOliver

Egyre egyértelműbb jelek mutatkoznak arra, hogy a Forma-1 kezd felébredni a téli álmából: a McLaren után a Ferrari is elkényeztette a rajongóit egy kisebb hangos szösszenettel.

Tovább

F1 - HARTLEY MONACO ÓTA TUDTA, HOGY KI AKARJÁK TÚRNI A TORO ROSSÓTÓL

A Toro Rosso korábbi versenyzője őszintén írt arról, miként is élte meg első évét a Forma-1-ben, így többek között azt is elárulta, hogy tervszerű volt a menesztése, amely folyamat már a Monacói Nagydíj hétvégéjén kezdetét vette.

Tovább

F1 - ÉVNYITÓ ESEMÉNYT ÉS NÉGY RAJONGÓI FESZTIVÁLT RENDEZ A LIBERTY MEDIA

Idén sem maradnak el a különleges események a Forma-1 világában: a Liberty Media évnyitó rendezvénnyel indítja a sportág 70. szezonját Melbourne-ben, amit a későbbiekben négy rajongói fesztivál fog követni.

Tovább

F1 - NEKIESTEK A PROMÓTEREK A LIBERTY MEDIÁNAK

Tizenhat tűz között ég jelen állás szerint a Forma-1 kereskedelmi jogait immár két éve birtokló Liberty Media. A promóterek nem elégedettek az amerikaiak munkájával, aminek nyilvánosan is hangot adtak. Csak Mexikó és Oroszország állt ki az új tulajdonosok mellett.

Tovább

WTCR - HIVATALOS: CECCONÉ 2019-BEN AZ EGYIK MULSANNE-ALFA ROMEO

A tavalyi bemutatkozás fényében egyáltalán nem jelent meglepetést Kevin Ceccon maradásának híre, mindenesetre a Team Mulsanne megerősítette hivatalosan is, hogy megtartja az idei szezonra is a sztárpalántáját.

Tovább

F1 - A MERCEDES VILÁGBAJNOK AUTÓJÁVAL TESZTELHET AZ F2-BE FELLÉPŐ OROSZ PILÓTA

Sajtóértesülések szerint Nikita Mazepin – aki idén már a Forma-2-ben fog versenyezni – egy privát tesztprogram keretében több alkalommal is vezetheti a Mercedes 2017-es évjáratú, világbajnok konstrukcióját.

Tovább

TCR EU - HOLLAND HELYETT ÚJABB NÉMET HELYSZÍNNEL EGÉSZÜLT KI A 2019-ES VERSENYNAPTÁR

A szervezők a minap bejelentették, hogy a hungaroringi szezonnyitó után a TCR Európa-kupa mezőnye Hollandia helyett a németországi Hockenheimringet veszi majd célba. Mindeközben az első fecskék is megérkeztek, köztük egy korábbi WTCR-pilóta.

Tovább