BRAKING NEWS MOTORSPORT

F1: Jövőre megkomolyodik Lando Norris

A McLaren brit újonca úgy véli, idén többször szórakozottabb volt a kelleténél, ami a teljesítményét is befolyásolta. 2020-ban megpróbálja komolyan venni a dolgokat.

Tovább olvasom

10 versenyző, akik a 2010-es években csúcsra juttatták a magyar autósportot

Szinte megszámlálhatatlanul sok kiváló eredményt könyvelhetett el a magyar autósport az elmúlt tíz évben – legyen szó akár országos, akár nemzetközi bajnokságokról. Megpróbáltuk összeszedni azt a tíz versenyzőt, akinek az eredményei talán a legtöbbet tettek hozzá ahhoz, hogy nemzetközi szinten is…

Tovább olvasom

Szilveszter-rali a számok nyelvén

Úgy tűnik, az eddigi legemlékezetesebb viadalt rendezik meg december 27-e és 29-e között a Hungaroringen. Összesen 193 páros hajt majd végig a kijelölt hat szakaszokon, a mezőnyben 12 darab R5-ös autó, valamint 40 hölgy is ott lesz a rajtnál. Az idei verseny távja összesen 53,1 kilométer, melyből…

Tovább olvasom

F1: Sainz és a Smooth Operator története – mi a háttér?

Nemcsak szenzációs teljesítményével hívta fel magára a figyelmet 2019-ben Carlos Sainz, hanem énektudását is megcsillogtatta a csapatrádión keresztül. A spanyol pilóta elárulta, hogyan került ismét a köztudatba az a 35 éves szám, amit rendszeresen énekel.

Tovább olvasom

Az IndyCarra akar fókuszálni az F1-es tartalékpilóta

Marcus Ericsson leszögezte, hogy 2020-ban kizárólag IndyCar-pályafutására szeretne koncentrálni, de valamilyen formában továbbra is az Alfa Romeo Forma-1-es csapatának tagja marad. Döntésében a spái kavarodás is fontos szerepet játszott.

Tovább olvasom