F1: Sainz és a Smooth Operator története – mi a háttér?

Nemcsak szenzációs teljesítményével hívta fel magára a figyelmet 2019-ben Carlos Sainz, hanem énektudását is megcsillogtatta a csapatrádión keresztül. A spanyol pilóta elárulta, hogyan került ismét a köztudatba az a 35 éves szám, amit rendszeresen énekel.

2019braziliangrandprixsunday_2st8304.JPG

Ötödik helyen ért célba a Forma-1-es Magyar Nagydíjon, majd ennek örömére a levezető körben Carlos Sainz elkezdte énekelni Sade 1984-es, „Smooth Operator” című számát, megjegyezve a versenymérnökének, hogy tudja, miről van szó. A folytatásban többször is dalra fakadt a McLaren pilótája, többek között a Brazil Nagydíjon is, amit az utolsó helyről rajtolva negyedikként zárt – igaz, végül első dobogós helyezését ünnepelhette Interlagosban, miután Lewis Hamilton megbüntették Alexander Albon kilökéséért.

A Sainz Smooth Operator-ös rádiózásairól készült felvételek egyhamar bejárták az internet bugyrait, mégsem tudta igazán senki, hogy mi is áll a történet hátterében. A Motorsport.com végül nekiszegezte a kérdést a 25 éves versenyzőnek. „A Brit Nagydíj hétvégéjén rendszeresen hallottam ezt a számot a rádióban. Korábban még sosem hallottam, pedig egykor nyilvánvalóan híres szám volt” – magyarázta az egyéni összetett legjobb középcsapatos versenyzője.

„A [hungaroringi – szerk.] verseny után ezt a számot énekeltem, anélkül, hogy tudtam volna, mi is igazából a smooth operator. Aztán elmagyarázták nekem. Majd rájöttem, hogy talán tudok is azonosulni ezzel, ebből némi humort gyártva magam körül. Félreértés ne essék, nem azért énekelem, mert magam annak tartom, hiszen korábban azt se tudtam, mi az” – mentegetőzött Sainz.

Sainz nemrégiben a YouTube-on is rákeresett a számra, viccesnek találta a „csak Carlos miatt vagyunk itt”-kommenteket, és azt, hogy ezeket már több ezren lájkolták.

Az eredeti szám.

Fotó: McLaren Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr715367060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása