Vogel Adri elvitte az autóversenyzést a zempléni gyerekekhez

Az alábbiakban a Yellow Flag Media által kiküldött sajtóközleményt közöljük, a tartalom szempontjából változatlan formában.

Vidéken népszerűsítette az autóversenyzést, azon belül is a ralit Vogel Adrienn. A Kia Platinum Cupban idén összetett ötödik helyen végző, valamint a Kia Platinum Rally Cupban is rajthoz álló autóversenyzőnő a FIA ERC zárófordulója, a Rally Hungary előtt az esemény helyszínére, Erdőbényére vitt egy kis ízelítőt általános iskolás gyerekeknek.

photosoft_20191025_132614.jpg

A Nyíregyháza-raliként is ismert versenyt idén a rali-Eb fináléjaként rendezik meg, 16 év után tér vissza a kontinensviadal Magyarországra. Vogel Adrienn R2-es kategóriában indul majd állandó navigátorával, Notheisz Ivettel, egy Ford Fiestával. Az új kihívás alkalmából szerette volna kicsit közelebb vinni az autósportot a térségben élő gyerekekhez.

„Azért választottuk az erdőbényei Szent István Általános Iskolát, mert tudjuk, hogy a térségben milyen nagy hagyományai vannak a ralinak, és azt is, hogy a környéken élő gyerekeknek nem sok lehetősék van közelebbről találkozni a versenyautókkal, versenyzőkkel. A pályán és raliban is használt Kia Picantóm utcai változatát vittük el Erdőbényére, a gyerekek pedig nagyon élvezték, és nagyon érdeklődők voltak. Látszik, hogy sokat tudnak az autósportról, sokat és sokáig beszélgettünk biztonsági előírásokról, alapvető szabályokról, felszerelésről. Remélem, hogy sikerült egy kicsit felkelteni az érdeklődésüket, és lesznek közülük néhányan, akik felnőttként az autósporttal szeretnének majd foglalkozni.”

photosoft_20191025_132707.jpg

A zempléni kisfalu iskolájában nagyon örültek a látogatásnak, mivel a mindössze 30 tanulót foglalkoztó intézmény számára minden kezdeményezés hatalmas lehetőség.

A Rally Hungary-t november 8-a és 10-e között rendezik Nyíregyházán és környékén.

Fotó: Yellow Flag Media

Forrás:Yellow Flag Media

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1815268782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása