F1: Russell nyilatkozott a Mercedesszel való viszonyáról

ebcw3wqwkaaz0lm.jpg

A tavalyi Forma-2-es bajnok vallomása meglepőnek nem mondható, ugyanis csupán annyit ismert el, hogy jövőre biztosan nem lesz Mercedes-pilóta.

Immár hetek óta egyértelmű, hogy Valtteri Bottas és Esteban Ocon kettőséből kerül ki Lewis Hamilton 2020-as csapattársa a Mercedesnél – a brackley-i F1-es csapat korábban több alkalommal is közölte, hogy augusztusban várhatóan megszületik a döntés, de a bejelentést nem sietik el.

Ennek ellenére a Mercedes másik juniorja, George Russell is megszólalt a témában, bár a RaceFans.net-nek nyilatkozva érdemi információkkal nem tudott szolgálni a Williams-pilóta. „Az igazság az, hogy a Mercedes mindenkin rajta tartja a szemét.

Valtteri, Esteban és jómagam vagyunk azok a versenyzők, akik közül választhatnak. Személy szerint valószínűtlennek tartom, hogy engem válasszanak, de bármikor bármi megtörténhet”

– mondta a Forma-2 tavalyi bajnoka.

„A Forma-1 az a sport, ahol nap, mint nap vannak változások, ahogyan az mindig is látható volt. Erről pedig nem igazán szeretnék már többet mondani” – zárta rövidre a kérdést.

Fotó: ROKiT Williams Racing / Twitter

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7615019010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása