F1: 10-15 lóerővel lehet erősebb az új Renault-motor

27b3-b984-cc8c-49a5ad17ade3_70f3bf87cc98ee7fe4510d54c7ba89a44959a12c.jpg

Úgy hírlik, erősebben térhet vissza a nyári szünetről a Renault – a franciák izmosabb erőforrást vethet be a Forma-1-es Belga Nagydíjon.

A Renault 2019-es szezonja messze elmaradt a várakozásoktól, viszont az F1only.fr értesülései szerint a franciák a jövő heti Belga Nagydíjon bevetheti a C-specifikációs motorját egy jobb folytatás reményében. Üröm az örömben, hogy behelyezése mind a Renault, mind a McLaren versenyzőinek esetében rajtbüntetést jelentene.

Úgy tudni, először az enstone-i gyári csapat ausztrálja, Daniel Ricciardo teheti meg az első kilométereket a pénteki első szabadedzésen, s csak aztán dönt arról a Renault, hogy a hétvége további részében is használja-e a frissített motort. Az még kérdéses, hogy Nico Hülkenberg autójában is kicserélik-e a hajtásláncot, vagy majd csak egy héttel később, az Olasz Nagydíjon.

Fotó: Renault F1 Team Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9715018560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása