F1: Hamilton nem engedi a Netflixnek, hogy felhasználja a róla készült, németországi felvételeket

m206437.jpg

Noha az idei évben már a Mercedes és a Ferrari is beengedi az új Forma-1-es dokumentumfilm-sorozatot forgató Netflix csapatát a kulisszák mögé, könnyen megeshet, hogy az új évadból nem tudjuk meg, mi történt igazából a Mercedes katasztrofálisra sikeredett hazai hétvégéjén.

Mint kiderült, a Mercedes csak egyetlen hétvégére engedte be a Netflix stábját – amely már gőzerővel dolgozik a „Drive to Survive” című Forma-1-es dokumentumfilm-sorozatának második évadán –, mégpedig a csapat hazai, hockenheimi víkendjére. Csábítónak tűnt a producerek számára a lehetőség, mivel a Mercedes a motorsportban való 125 éves érintettségét, illetve a 200. F1-es nagydíját ünnepelte, ám a hétvége káoszba fulladt: a betegen versenyző Lewis Hamilton kétszer is kicsúszott, Valtteri Bottas pedig össze is törte az Ezüst Nyilat.

„Több anyagot adtunk a Netflixnek, mint bármelyik másik hétvégén”

– nyilatkozta a csapatfőnök, Toto Wolff.

Azonban előfordulhat, hogy ebből a hétvégéből sokat nem fogunk látni, mert Lewis Hamilton a legutóbb azt nyilatkozta, hogy a betegségére hivatkozva nem engedi, hogy a publikum is lássa a felvételeket.

„Nem fogok sokat szerepelni a Netflix sorozatában, mert szinte végig beteg voltam. Így nem fogom megengedni nekik, hogy közzétegyék a felvételeket”

– idézi a GPFans.com Hamiltont, aki egyébként fel is akarta adni a futamot, de végül bejött tizenegyediknek, a két Alfa Romeo – pillanatnyilag kérdésesbüntetésének köszönhetően előrejött a 9. helyre.

Fotó: Mercedes Media Database

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1614990366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása