Szabó Zsolt új partnerrel folytatja a felkészülést

zsoltifornetti.jpg

Szabó Zsolt Dávid jelenleg intenzív felkészülést folytat annak érdekében, hogy minél felkészültebben és magabiztosabban térhessen vissza a versenypályára. A fiatal magyar pilóta az idei szezont kihagyni kényszerült, ugyanis egyetemi tanulmányainak lezárására kellett koncentrálnia, amely sikeresen be is fejeződött, így a miskolci versenyző hivatalosan is járműmérnöknek nevezheti magát.

Egy másik jelentős állomás is elérkezett Zsolti karrierjében. Ez pedig egy új partner megérkezése.

Hatalmas büszkeség számunkra, hogy bejelenthetjük, hogy közös útra lépünk Magyarország legnagyobb és legsikeresebb Pékipari vállalatával, a Fornettivel

– nyilatkozta Zsolt.

A világhírű, nemzetközi nagyvállalat büszke magyar vonatkozására, jelentősen fontosnak tekinti a hazai tehetségek kiemelését. Ezzel párhuzamosan, a beteg gyermekek támogatása szerepel kiemelt pozícióban a cégnél.

A magasan piacvezető vállalat termékeit napról napra, közel 1 millió ember fogyasztja nemzetközi szinten. Ennek az ikonikus névnek lesz mostantól Szabó Zsolt Dávid a sportolói arca.

„Boldog vagyok, hogy a Fornetti engem választott, erre a megtisztelő feladatra. Ez azt jelenti, hogy jó úton haladok a karrieremben és megfelelő értékrenddel rendelkezem ahhoz, hogy betöltsek egy ilyen szerepkört. Örülök, hogy a jövőbeli sikereimmel népszerűsíthetem a márkát. Számos tervünk és ötletünk van már arra nézve, hogy hogyan lehetne minél eredményesebb az előttünk álló időszak. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni annak érdekében, hogy megfeleljek ennek a kihívásnak…”

– büszkélkedett a 23 éves versenyző.

A Fornetti és Zsolt közös projektjéről hamarosan további információkkal és érdekességekkel szolgálunk. Kulisszatitkok Zsolti Facebook- és Instagram-oldalán találhatóak.

Fotó: Szabó Zsolt média

Forrás: Szabó Zsolt média / Farkas Kitti

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8014988200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása