F1: És akkor a fél mezőny a hockenheimi lift fogságába esett…

f1-2019-hockenheim-elevator2.jpg

Bizarr jelenetsor játszódott le a Hockenheimringen a pénteki nap végén – mindezt pedig természetesen Daniel Ricciardo örökítette meg.

Miután pénteken délután a szabadedzések és a csapatmegbeszélések is véget értek, a versenyzők elindultak a szállásuk felé – a 20-ból 11-en be is szálltak ugyanabba a liftbe, csakhogy azzal a lendülettel bent is ragadtak.

„A lift beragadt, továbbra is itt vagyunk. A versenyt törölték”

– fűzte az Instagram-sztorijába feltöltött videóhoz Daniel Ricciardo. A Renault ausztrálján kívül a lift még a következő versenyzőket ejtette rabul: George Russell (Williams), Sergio Pérez (Racing Point), Valtteri Bottas (Mercedes), Pierre Gasly (Red Bull), Danyiil Kvjat (Toro Rosso), Romain Grosjean (Haas), Nico Hülkenberg (Renault), Carlos Sainz Jr. (McLaren), Charles Leclerc (Ferrari) és Lando Norris (McLaren).

Renault F1 Team on Twitter

What do you call a broken-down elevator full of @F1 drivers? . . . We're going with 'a close call'. They made it out, race is still on. � � @danielricciardo #RSspirit #GermanGP https://t.co/DbNOFhApP2

A néhány másodperces felvétel felkerült a Renault Twitter-oldalára is – nem sokkal később az enstone-i gárda megnyugtatásképpen közölte, hogy a srácok kiszabadultak, így folytatódhat a verseny.

Fotó: Daniel Ricciardo / Instagram

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3314982406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása