F1: Még el sem kezdődött a hockenheimi hétvége, máris megvan az első baleset

eat3qg6wsaa6cqh.jpg

Egy busz letarolta a rajtlámpákat a célegyenesben.

Csütörtökön egy autóbusz – a figyelmeztető jelzés ellenére – eltalálta a rajtlámpákat a hockenheimringi célegyenesben. Az egység jelentős részben megsérült, de a Forma-1-es szervezők a Nemzetközi Automobil Szövetséggel (FIA) együttműködve azonnal megkezdték a megrongálódott elemek cseréjét.

Tobi Grüner � on Twitter

A bus just crashed into the starting lights. Don't think we can race like that. #AMuS #GermanGP #F1

Tudniillik, hogy az FIA-nál szükség esetén mindig vannak tartalék rajtlámpák az ilyesféle, sürgősségi esetekre – csütörtökön délutánra pedig már orvosolták is a problémát.

Idén egyébként ez már a második alkalom, amikor egy versenyzésre nem alkalmas jármű okoz kalamajkát egy Forma-1-es pályán: Azerbajdzsán a pénteki első szabadedzésen egy trélernek gyűlt meg a baja a magasságával, ezért nekiment egy hirdetőhídnak, miközben George Russell megállt Williamsét mentette.

Fotó: McLaren / Twitter

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6014981126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása