F1: Napokon át csigázott mindenkit a Mercedes a retro festésével – végre bemutatták!

m204986.jpg

Két különleges mérföldkövet is ünnepelnek a Mercedesnél, így rendhagyó köntössel állnak rajthoz a Forma-1-es Német Nagydíjon.

200. Forma-1-es versenyére készül a Mercedes gyári csapata, az autóversenyzés pedig 125 éves – ezen két jubileum apropóján a brackley-i alakulat különleges retro festéssel készült a hockenheimi víkendre.

A V6-os hibridérában idáig egyeduralkodónak bizonyuló gárda az elmúlt napokban apró részletekkel csigázta követőit a különböző közösségi médiás platformokon. A csütörtöki sajtónapon viszont teljes egészében leleplezték az új, átmeneti dizájnt, amin többek között a stuttgarti márka régi emblémája is helyet kapott.

A Mercedes W10-es a legütőképesebb technika idén a Forma-1-ben – az eddigi tízből hét futamot Lewis Hamilton, kettőt pedig Valtteri Bottas nyert; a két versenyző között 39 pont a különbség az egyéni összetettben a brit javára.

Ami a festést illeti, talán nem teljesen az, amire előzetesen számítottunk, de ez a múlt-jelen átmenet is nagyon jól áll a most már nem teljesen ezüst nyílnak.

További képek a Mercedes különleges festéséről:

Fotó: Mercedes Media Database

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1314980110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása