F1: Széttrollkodták szimulátorversenyüket Norris és Verstappen

norris-verstappen-2019-07-21.jpg

Lando Norris – többek között a Red Bull pilótájával, Max Verstappennel karöltve – 24 órás szimulátorfutamot nyert Spában, ám a mclarenes brit és a holland sokkal maradandóbbat alkottak a rádiókommunikációban.

Immár nem ez az első alkalom, hogy Lando Norris és Max Verstappen egy csapatban indulnak virtuális versenyen – ezúttal a spái 24 órásnak vágtak neki, és a Team Redline PRT Audi R8 LMS GT3-asán osztoztak Max Benecke és Max Wenig társaságában. A négyes már egészen korán az élre tört, az utolsó órákban mégis kétségessé vált a győzelem sorsa, amikor eltört Verstappen fékpedálja – ekkor viszont Norris átvette a volánt, és behozta elsőnek az autót.

Azonban a McLaren Forma-1-es újonca ezúttal is hozta a jól megszokott formáját, nem mérte patikamérlegen a poénokat. Amikor Verstappen egy Racing Point-festésű autót körözött le, a holland – Sebastian Vettel stílusában – annyit mondott, hogy „Blue flag, blue flag” (magyarul: „Kék zászló, kék zászló!”). Másodpercekkel később pedig Norris egy még magasabb labdát csapott le, csupán azt kérdezte, hogy „Ez nem Ocon volt?”, utalva a holland és a francia Esteban Ocon tavalyi interlagosi összezördülésére.

A leintést követően Vettel mellett Lewis Hamilton is „megkapta a magáét”. Norris örömteli rádiózása a német pilótára rádiókommunikációjára jellemző „Grazie Ragazzi!” (magyarul: „Köszönöm, srácok!”) felkiáltásával kezdődött, majd az F1-es világbajnoki címvédő brit szófordulatai is előkerültek.

Norrisék emellett a Ferrari stratégiáját is kifigurázták egy rádióbeszélgetésben, míg Max Verstappen Kimi Räikkönen klasszikus, „Leave me alone, I know what I’m doing!” (magyarul: „Hagyjatok békén, tudom, mit csinálok!”) mondatával dobta fel a hangulatot.

Fotó: McLaren Media, Matthias Heschl / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2114973796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása