F1: Több vasat is a tűzben tart a korábbi Red Bull-junior

ap-1xm291td51w11_news.jpg

Úgy hírlik, hogy a kétszeres endurance-világbajnok nem csak a Ferrarinál tölt be tartalékosi szerepkört, hanem az Alfa Romeónál is.

Brendon Hartley tavaly a Forma-1-ben versenyzett a Toro Rosso színeiben, ám év végén menesztette őt a Red Bull. Viszont az új-zélandi hamar talált új lehetőségeket, így 2019 elején a Ferrarihoz szegődött fejlesztőpilótának másik három társával, köztük a szintén ex-F1-es Pascal Wehrleinnal egyetemben.

Azonban a Blick úgy tudja, hogy amennyiben Sebastian Vettel vagy Charles Leclerc nem tudná vállalni az indulást, Hartley lenne a beugró – ezt többek között arra alapozzák, hogy a 29 éves pilóta eddig minden versenyhelyszínre elkísérte a maranellói gárdát.

A svájci lap sokat látott újságírójának, Roger Benoit-nak az értesülései szerint Hartley a múlt héten Hinwilbe utazott üléspróbára, vagyis nem csak a Ferrarinak, de a Ferrari-motorokat használó Alfa Romeónak is tartalékversenyzője.

Természetesen Hartley eközben annyit nyilatkozott a Speedcafe zsurnalisztájának, hogy elégedett jelenlegi, szimulátorversenyzői pozíciójával a Ferrarinál, valamint azzal, hogy egyáltalán van munkája.

Az új-zélandi mindemellett korábbi sikereinek sorozatában, a WEC-ben is talált magának ülést: a jövő évtől fogva Fernando Alonso helyét tölti be a Toyota LMP1-es alakulatánál.

ap-1xmeht56n1w11_news.jpg

Fotó: Getty Images / Red Bull Content Pool

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5514914528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása