F1 - BEREZNAY TÁVOZIK A MERCEDESTŐL, A FERRARI PEDIG BESZÁLL AZ E-SPORT-BAJNOKSÁGBA

m168066.jpg

Minden jel arra mutat, hogy csapatot vált a Forma-1 hivatalos e-sport-bajnokságában a Mercedesszel tavaly az összetett-2. helyig jutó Bereznay Dániel. Azt még nem tudni, melyik alakulat színeiben folytatja, viszont a lehetséges opciók száma eggyel nőtt: a Ferrari ugyanis szintén a minap jelentette be, hogy beszáll, így már a virtuális versenypályákon is teljes lesz a mezőny.

Pénteken este Bereznay Dániel váratlanul megerősítette az Instagram-, valamint a Twitter-oldalán, hogy a Forma-1 e-sport-bajnokság harmadik szezonjának már nem a Mercedes színeiben fog nekivágni – a hírt a brackley-i csapat Twitter-bejegyzése is alátámasztotta. A 19. életévét három nappal ezelőtt betöltött magyar tavaly a második lett összetettben, míg csapattársával, a zsinórban második bajnoki címét megszerző Brendon Leigh-vel utcahossznyi győzelemhez vezette a Mercedest a csapatok kiírásában.

Mercedes-AMG F1 on Twitter

Best of luck to @FormulaDani, who is leaving the Mercedes-AMG Petronas Esports team. Thank you Dani for helping us win the 2018 @F1 Esports teams' title. It was a pleasure to help you take your first steps in professional Esports.

„Távozom a Mercedes-AMG F1 e-sport-csapatától. Megtisztelő volt, hogy része lehettem az egyik legnagyobb és legsikeresebb márkájának a motorsport modern érájában. Külön köszönetet szeretnék mondani Brendonnak, aki nem csak a lehető legprofibb csapattárs volt, akit elképzelhettem magamnak, de egyúttal egy jó barát is. Neked és a csapatnak is a legjobbakat kívánom a folytatásban; már izgatottan várom, hogy találkozzunk a pályán. Én pedig már készen állok egy új kihívásra, egy új kezdetre”

– fogalmazott az Instagram-posztjában Bereznay.

1200 LÓERŐT VEZETTEM � NYEREMÉNYJÁTÉK w/KISS NORBI

Weboldal: https://kamionfesztival.hu/news/135/8-versenyhelyszin-2019-ben-is-az-etrc-ben Nyereményjáték szabályzat: - Nyeremény: Hétvégi bérlet 2 fő részére a 2019-es Kamion EB és Fesztiválra - Feladat: Írd meg kommentben, hogy melyik pályán versenyeznél legszívesebben a Kamion EB pályái közül?

A bejelentés azért is számít némiképp váratlannak, mert a magyar tegnap még közzétett egy videót arról, ahogyan kipróbálta a tankpool24 Racing 1200 lóerős Mercedes-kamionját, a kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző, Kiss Norbert útmutatásával, valamint egy Mercedes C43-at is. (Ezzel párhuzamosan egy nyereményjátékot is kihirdetett a Kamion Európa-bajnokság közelgő hungaroringi hétvégéje kapcsán – a részleteket a fentebb beágyazott videóban lehet meghallgatni, illetve annak leírásában elolvasni.)

190038-fda-ferrari-esports.jpg

Azt viszont még nem tudni, hogy melyik csapatnál folytat(hat)ja Bereznay – de elvileg ennek a kérdésnek a júliusban kezdődő Pro Draft-ig el kell dőlnie –, viszont azt igen, hogy az eddigi nyolc helyett immár kilenc csapat jöhet szóba. Ugyanis néhány órával a Mercedes és a magyar e-sportoló bejelentését megelőzően a Ferrari is tett bejelentést, miszerint a harmadik szezonban már ők is ott lesznek a virtuális rajtrácson.

Fotó: Mercedes Media Database, Ferrari Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6014872970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása