WTCR - MARADT AZ ÉLEN A MÜNNICH-HONDA, MICHELISZ ÉS TASSI A LEGJOBB 10-BEN ZÁRT
WTCR 2019: Hungaroring - Második szabadedzés

lrm_export_593739571338047_20190427_101835057_2.jpeg

A Münnich Motorsport ott folytatta szombaton, ahol pénteken abbahagyta: ezúttal viszont nem Néstor Girolami, hanem Esteban Guerrieri zárt az élen, a nedves pályán megrendezett második szabadedzésen.

Mindössze 44 ezredmásodperc döntött az elsőség sorsáról a túraautó-világkupa (WTCR) második, esős körülmények között megrendezett edzésén, a Hungaroringen, a Münnich Motorsport pilótája, Esteban Guerrieri javára. A tavalyi évet az összetett-3. helyen záró argentin 1:52.957-es idővel bizonyult a leggyorsabbnak, míg mögötte nem kis meglepetésre Aurélien Panis zárt a Comtoyou-Cuprával. A harmadik Yvan Muller lett a Lynk&Co-val, századokat verve a legjobb hyundaios titulust újra kivívó Michelisz Norbira.

A BRC magyarja mögött a kétszeres ralikrossz-világbajnok Johan Kristoffersson végzett az SLR-Volkswagennel, megelőzve Guerrieri csapattársát, az első edzésen legjobbnak bizonyuló Néstor Girolamit. A hondást magyar márkatársa, Tassi Attila követte, aki mögött Jean-Karl Vernay-jel (WRT-Audi), Yann Ehrlacher-val (Cyan-Lynk&Co) és Gabriele Tarquinivel (BRC-Hyundai) lett teljes a TOP-10.

A Zengő Motorsport szabadkártyása, Tenke Tamás a 27. helyen zárt, 1:57.185-ös idővel.

Folytatás 11:45-től, az első időmérő edzéssel.

A második szabadedzés végeredménye:

wtcr_2019_hun_fp2.jpg

Fotó: Kacskovics Mihály Béla

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1314788772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása