TCR EU - TOM CORONEL IDÉN IS FOG HONDÁVAL VERSENYEZNI

2019_tcr_photo_news_128.jpg

A túraautós közeg nagy mókamesterének tartott holland versenyző kettős program fut 2019-ben.

Tovább bővült Nagy Dániel és a M1RA potenciális ellenfeleinek száma, ugyanis hétfőn, a késő esti órákban bejelentették, hogy Tom Coronel idén a WTCR mellett a TCR Európa-kupa versenyein is indul – a holland pilóta az előbbi bajnokságban ugyebár a Comtoyou Racing Cuprájával indul, utóbbiban viszont a Boutsen Ginion Racing Hondáját vezetheti majd.

„Fantasztikus, hogy lehetőségem nyílt arra, hogy folytassam a Hondával és a Boutsen Ginion Racinggel való együttműködésemet. Versenyzőként azt akarom, hogy a lehető legtöbb alkalommal tudjak versenyezni, a legmagasabb szinten. A bajnokság keretében olyan pályákra látogatunk el, mint amilyen a spái, a monzai, a hockenheimi vagy a barcelonai”

– nyilatkozta Coronel, aki tavaly nem igazán volt eredményes a WTCR-ben: csak a 23. lett, 24 ponttal a neve mellett.

Azonban a hungaroringi nyitóhétvégét mindenképpen ki kell hagynia az Európa-kupában, ugyanis az a csúfos helyzet állt elő, hogy a bajnokság és a WTCR ugyanazon a hétvégén látogat el hazánkba. A szabályok értelmében pedig válaszút elé került Coronel, aki a WTCR-t választotta, s már meg is nevezte helyettesét, Stéphane Lémeret személyében, aki 2016-ban megnyerte a TCR Benelux-bajnokságot.

Fotó: TCR Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7314716421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása