TCR EU: Ütős, a WTCR-technikákéra hajazó festést kapott Nagy Daniék 2019-es autója

Michelisz Norbert és csapata a tavalyi év folyamán rendkívül szoros kapcsolatot épített ki a Hyundaijal, amely idén már a TCR Európa-kupában, a M1RA által indított i30-asokon is meglátszik: Nagy Daniék versenygépe ugyanis kék alapszínű festést kapott, akárcsak a WTCR-es kvartetté.

img_7865.jpg

Még csak a harmadik szezonjára készül Michelisz Norbert versenycsapata, a M1RA, máris egyre nagyobb és nagyobb babérokra tör. 2017-ben, a nemzetközi TCR-sorozatban a csapatbajnoki cím mellett kis híján az egyéni címet is behúzta Tassi Attilával és a Hondával, a tavalyi évben pedig, immár Hyundaiokat versenyeztetve, Nagy Dániellel volt eredményes a kecskeméti együttes. A TCR Európa-kupában a csapatok kiírását ugyanis a negyedik helyen zárta a M1RA, Nagy Danit egy futamgyőzelemmel ötödikként rangsorolták a versenyzők között.

Két nappal ezelőtt bejelentették, hogy a kétszeres magyar Suzuki-bajnok Nagy zsinórban egy második évet is a Michelisz Norbi, Bári Dávid vezette alakulatnál fog tölteni, és a kisebb TCR-szériákban az elmúlt évek folyamán sorra győzedelmeskedő Luca Engstler személyében kap egy rendkívül erős csapattársat. A magyar csapat egyébként is eseménydús hetét az tette még inkább zsúfolttá, hogy pénteken, az AMTS-en, a Hyundai Magyarország standjánál lerántotta a leplet idei dizájnjáról – azonban a csapat sajtóközleményében hangsúlyozta, hogy a versenyzők egyéni szponzoraitól függően még kisebb változások elképzelhetők a festésben.

Az autót egy sajtótájékoztató keretében leplezték le. | Fotó: Kacskovics Mihály Béla

A M1RA-Hyundaiok egyébként a dél-koreai gyártóra és a WTCR-ben szereplő i30-asokra szintén jellemző kék alapszínt kapták, ami kihangsúlyozza, hogy valóban egyre erősebb a kötelék a két fél között, de ettől még természetesen nem tűntek el a csapatarculatra jellemző dizájnelemek.

„Büszke vagyok arra, hogy tavaly szoros kapcsolatot sikerült kialakítanunk a Hyundai Motorsporttal, és nagy elismerésnek tartom, hogy az autóinkkal idén a gyártó színvilágát képviselhetjük az Európa-kupában. Olyan arculatot szerettünk volna alkotni, amely egyrészt hűen ötvözi a Hyundai i30 N széria és a M1RA jellemzőit, másrészt lendületességével jól passzol a fiatalos csapatunkhoz, élen a 19-20 éves pilótáinkkal”

– nyilatkozta az autó új külleme kapcsán a M1RA csapatfőnöke, Bári Dávid.

A TCR Európa-kupa április végén, a Hungaroringen rajtol majd el.

A cikket a későbbiekben további fényképekkel frissítjük, addig is íme, a sajtóközleményhez csatolt látványtervek:

hyundai_i30n-tcr-miraracing2019.jpg

Nyitókép: Kacskovics Mihály Béla | Látványtervek: Vanuf Art Desing / M1RA 

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr814709297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása