F1 - AZ ELSŐ TESZTSOROZATOT ÉLŐBEN FOGJA KÖZVETÍTENI AZ F1 TV PRO

2018_barcelona_test_session_day_7_071.jpg

A Forma-1 Menedzsment (FOM) a minap bejelentette, hogy nem csak a szigetországi F1-rajongóknak lehet részük exkluzív, az előszezoni teszteken készült anyagokban, hanem a sportág hivatalos tévéalkalmazására előfizetőknek is.

Néhány napja oldalunk is beszámolt arról, hogy a Sky Sports F1 a barcelonai gyakorlásokról napi szinten többórás bejelentkezéssel fog szolgálni a délutáni etapok folyamán. A minap pedig a FOM tett bejelentést annak kapcsán, hogy az első, február 18-21. között esedékes tesztsorozat valamennyi napját élőben láthatják a rajongók az F1 hivatalos alkalmazásán, az F1 TV Pro-n keresztül, amely 40 különböző országban érhető el, köztük Magyarországon is.

Ami meg a második, február 26-től március 1-ig tartó négynapos etapot illeti, minden nap egy egyórás anyagot láthatnak az előfizetők.

Az F1 TV alkalmazás Androidra és iOS-re is elérhető, a Pro előfizetés pedig egy hónapra 7,99 eurót, egy évre 64,99 eurót kóstál – amennyiben valaki előfizet egy teljes évre, annak egy hónap mindössze körülbelül 5,41 euróba kerül.

Fotó: Makformula1

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5814585778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása