F1 - ÚJ VERSENYMÉRNÖKÖKET KAPNAK A HAAS PILÓTÁI

kevin_magnussen_f1_grand_prix_austria_ykpd4emectax.jpg

Mind Romain Grosjean, mind Kevin Magnussen új csapatot kap maga köré a 2019-es évre.

A Haas megerősítette, hogy a 2019-es szezontól kezdve új versenymérnökök fognak dolgozni Romain Grosjeannal és Kevin Magnussennel, számolt be a hírről a formulaspy.com. Grosjean új versenymérnöke Dominic Haines lesz, aki korábban a francia versenyző teljesítményfelelős szakembere volt az amerikai gárdánál, előtte pedig a Lotusnál mérnökkoordinátor és stratéga.

Magnussennel Gary Gannon fog együtt dolgozni, aki 2016-tól fogva Grosjean versenymérnöke volt a Haasnál. Gannon komoly tapasztalattal rendelkezik az autósportok terén, ugyanis a Haas előtt a Marussia csapata alkalmazta az F1-ben, korábban pedig a Wirth Research és a Honda ALMS- és CART-programjaiban volt érintett több mint tíz éven át.

Az átszervezések hátterében az áll, hogy távozott a negyedik F1-es szezonjára készülő gárdától Magnussen versenymérnöke, Giuliano Salvi, aki az előző két évben a dán, az az előtti évben pedig Esteban Gutiérrez munkáját segítette. Salvi a Haas Ferrarival kötött motorszerződése révén dolgozott a kannapolisi bázisú csapatnál, most viszont visszatért Maranellóba.

Fotó: Zimbio

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4014572474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása