"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

F1 - BOTTAS: „A 2018-AS VOLT A LEGROSSZABB ÉVEM A FORMA-1-BEN”

2018. december 02. - KovatsOliver

Valtteri Bottas sem az önkritikáját, sem az ezzel kapcsolatos gondolatait nem rejtette véka alá. Kerek perec kijelentette, hogy az idei volt a leginkább csalódást keltő F1-es éve.

Tovább

GP3 - LÁTVÁNYOS VIDEÓVAL BÚCSÚZIK A GP3

Mint az ismeretes, a 2018-as idény végeztével egy komoly fejezet zárult le az utánpótlásszériák történetében, ugyanis a GP3-as széria és a Forma-3-as Európa-bajnokság összeolvadásával 2019-től egy új, nemzetközi Forma-3-as bajnokság veszi kezdetét. Az elmúlt évek folyamán a GP3 olyan pilótákat adott…

Tovább

GP3 - KARI ELŐSZÖR ÉS MÁSODJÁRA, DARUVALA HARMADJÁRA

GP3 2018: Abu Dhabi - Teszt, 1-2-3. nap

A héten nem csak a Forma-1 és a Forma-2, hanem az év végeztével megszűnő GP3 mezőnye is tesztelt a Yas Marina Circuiten. A háromnapos gyakorlás folyamán Niko Kari volt a legkiemelkedőbb, aki lehet, hogy csak azért nem zárta az élen mindhárom napot, mert szombaton eleve nem gördült pályára.

Tovább

F2 - CORREA ÉS DELÉTRAZ ZÁRTÁK AZ ÉLEN A MÁSODIK ÉS A HARMADIK NAPOT

Forma-2 2018: Abu Dhabi - Teszt, 2-3. nap

A második tesztnapon az amerikai Juan Manuel Correa zárt az élen, de az utolsó nap aztán visszarepítette az élre a Carlint Louis Delétraz. Mick Schumacher egy 2. és egy 10. hellyel folytatta az ismerkedést.

Tovább

F1 - KIDERÜLT, MI LESZ A FORCE INDIA ÚJ NEVE

Pénteken, a késő esti órákban a Nemzetközi Automobil Szövetség közzétette a 2019-es Forma-1-es nevezési listát, amiből többek között megtudtuk azt, hogy mi lesz a Force India új neve, illetve milyen rajtszámmal tér vissza Robert Kubica és milyennel debütál Lando Norris, George Russell, valamint…

Tovább

F1 - HIVATALOS: TELJES A 2019-ES MEZŐNY!

Több hónapnyi várakozás után a Racing Point Force India csapata végül csak bejelentette, hogy Lance Stroll lesz Sergio Pérez csapattársa 2019-ben. Ezzel valószínűleg minden idők legrosszabbul őrzött titkára „derült fény”, de legalább teljes a jövő évi Forma-1-es rajtrács!

Tovább

F2 - DELÉTRAZ VOLT A LEGGYORSABB AZ ELSŐ TESZTNAPON, SCHUMACHER A KÖZÉPMEZŐNYBEN

Forma-2 2018: Abu Dhabi - Teszt, 1. nap

A #19-es Carlin-Dallara volánjánál Louis Delétraz futotta meg a leggyorsabb kört a szezon utáni teszt első napján. Mick Schumacher egyelőre még a csapattársától, Sean Gelaeltől is elmaradt, első nekifutásra tizenkettedikként zárt.

Tovább