"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

F1 - A NASCAR HÉTSZERES BAJNOKÁVAL CSERÉL AUTÓT ALONSO

2018. november 03. - KovatsOliver

A Forma-1-es, az IndyCar-, illetve a prototípusautó után egy újabb típusú versenymasina volánja mögé ülhet be a száguldó cirkusz 2005-ös és 2006-os világbajnoka, Fernando Alonso.

Tovább

F1 - RICCIARDO TISZTA VIZET ÖNTÖTT A POHÁRBA

Az ausztrál korábbi „ígéretével” ellenben nem adja át idő előtt az „elátkozott” autóját utódjának, Pierre Gaslynak – rajthoz fog állni Brazíliában és Abu Dhabiban.

Tovább

F1 - ELBUKTA A FELLEBBEZÉST A HAAS

A minap került újból meghallgatásra a Haas F1 Team monzai ügye, ami Romain Grosjean kizárását és az azáltal elbukott hatodik helyet illeti. Gene Haasék azonban nem jártak sikerrel a fellebbezéssel, így a franciát immár hivatalosan is diszkvalifikálták a szeptemberi versenyről.

Tovább

F1 - ISMÉT DOMINÁLT A MERCEDES, BEREZNAY DANI FUTAMOT NYERT!

F1 Esports Series 2018: Paul Ricard, Silverstone, Spa

A Formula 1 Esports Pro Series tíz futamból álló 2018-as szezonjából szerda este lebonyolították a Paul Ricard-i, a silverstone-i, valamint a spái versenyeket – az első kettő a bajnoki éllovas Brendon Leigh győzelmét hozta, azonban Belgiumban Bereznay Dani magyar e-sporttörténelmet írt…

Tovább

F1 - A SZUPERLÁGY GUMIK LESZNEK A FAVORITOK BRAZÍLIÁBAN

Forma-1 2018: Brazil Nagydíj - Gumiválasztások

A Pirelli a hét első felében nyilvánosságra hozta a csapatok interlagosi gumiválasztásait. A közleményből kiderül, hogy ezúttal minimálisak az eltérések, és valamennyi csapat a szuperlágy gumikat részesítette előnyben.

Tovább

INDYCAR - ÚJABB SVÉD ÚJONC A TENGERENTÚLON: ERICSSON AZ SPM-NÉL

A Sauber Forma-1-es csapatánál jövőre már csak teszt- és tartalékpilótái pozíciót betöltő Marcus Ericsson az IndyCarban próbál majd szerencsét. A svéd, aki a száguldó cirkuszban öt szezont húzott le, a Schmidt Peterson Motorsports csapatánál lesz James Hinchcliffe csapattársa és kvázi a sérült…

Tovább

ROC - BEFUTOTTAK AZ ELSŐ (NAGY) NEVEK 2019-RE: VETTEL ÉS COULTHARD

Két résztvevő kapcsán is bejelentést tettek a Bajnokok Tornájának szervezői: a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel és David Coulthard már biztosan ott lesznek a 2019-es eseményen, Mexikóban.

Tovább

WTCR - MONTEIRO MÁR 2019-RE FÓKUSZÁL

Japánban, több mint egy évnyi kihagyást követően visszatérhetett az autóversenyzéshez Tiago Monteiro – a portugál, aki tavaly egészen a balesetéig a világbajnokság legfőbb várományosa volt, már a jövő évre koncentrál.

Tovább

WTCR - EHRLACHER BESOKALLT, TÖBBÉ NEM LESZ JÓFIÚ

A suzukai hétvége folyamán történtek fényében a Münnich Motorsport franciája elhatározta, hogy a továbbiakban már nem fog arra törekedni, hogy mindenkivel jóban legyen. Ehrlacher következetlennek véli a versenybírákat.

Tovább

F1 - DANIEL RICCIARDO ÉS AZ ELÁTKOZOTT AUTÓ

Betelt a pohár a hétszeres nagydíjgyőztes ausztrálnál az autója folyamatos meghibásodásával, szíve szerint nem is teljesítené utolsó két Red Bullos versenyét és idő előtt átadná az „elátkozott” autóját utódjának, Pierre Gaslynak.

Tovább