"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

WTCR - TASSI ATTILA MÁR CSAK A HUNGARORINGRE KONCENTRÁL

2018. április 21. - Braking News Motorsport

Tassi Attila gőzerővel készül a jövő heti WTCR-futamra, amelyet hazánkban, a Hungaroring versenypályán rendeznek majd. A HELL ENERGY tehetséges autóversenyzője szabadkártyásként állhat rajthoz a futamon, ahol a legnagyobb túraautó-pilótákkal mérheti össze tudását a magyar közönség előtt. Attika már…

Tovább

TCR EU - ÚJABB MAGYARRAL BŐVÜLT AZ EURÓPA-KUPA MEZŐNYE

Bejelentették, hogy Jedlóczky L. Márk 2018-ban a TCR Europe-ban fog indulni egy, a Zengő Motorsport támogatását élvező JLG Motorsport által indított CUPRA-val.

Tovább

F1 - NÖVELTE A BEVÉTELEIT A WILLIAMS 2017-BEN

A Williams csapata növelte bevételeit a tavalyi évben a 2016-os szezonjához képest, eközben pedig azt az információt is elhintették, hogy a Liberty hosszútávú tervei nagyon komoly mértékben befolyásolhatják a brit csapat kilátásait a jövőt illetően.

Tovább

F1 - AGRESSZÍV GUMITAKTIKÁN A FERRARI AZERBAJDZSÁNBAN

Forma-1 2018: Azerbajdzsáni Nagydíj - Gumiválasztások

A Ferrari nem kevesebb mint 10 garnitúrányi ultralágy gumival készül a jövő hétvégén esedékes Azerbajdzsáni Nagydíjra - az olasz istállón kívül csupán a McLaren-pilóta Stoffel Vandoorne, valamint a sauberes versenyzők fognak hasonló sémát követni.

Tovább

GP3 - BARCELONÁBAN ZÁRULT A 2018-AS ELŐSZEZON: PULCINI ÉS HUBERT AZ ÉLEN BARCELONÁBAN

A GP3 idei mezőnye az elmúlt napokat Barcelonában töltötte, megejtve az utolsó előszezoni tesztet. Alig egy hónap múlva már éles körülmények között fognak pályára gördülni a versenyzők.

Tovább

DTM - HÉT AUDI INDUL A HOCKENHEIMI SZEZONNYITÓN, BÚCSÚZIK EKSTRÖM

Noha január végén bejelentették, hogy 17 szezon után távozik a Német Túraautó Bajnokságból Mattias Ekström, hogy a ralikrosszos pályafutására koncentrálhasson, a svéd versenyző egy búcsúhétvége erejéig még visszatér a DTM-be az Audival.

Tovább

F1 - VÉGRE VÉGE A SPÓROLÓS FUTAMOKNAK?

A Forma-1-es Stratégiai Csoport és az F1 Bizottság úgy döntött, hogy véget vetvén az elmúlt évek versenyeire jellemző spórolásnak, a következő évtől fogva 105 kilogramm helyett 110 kilogramm üzemanyagot lehet használni minden egyes futamon.

Tovább

INDYCAR - HÁROM FUTAM, HÁROM GYŐZTES: NEM VOLT ELLENSZER ROSSI ELLEN LONG BEACH-EN

IndyCar 2018: Long Beach - Futam

Alexander Rossi harmadjára tudott nyerni az IndyCar-ban, miután szinte végig vezette a Long Beach-i futamot. Ezzel pedig három futam után három különböző győztest számolhatunk.

Tovább