"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

BF3 - BILLY MONGER MÁR AZ ELSŐ VERSENYÉN DOBOGÓRA ÁLLT!

2018. március 31. - KovatsOliver

Eddig is nehezen találtuk a szavakat Billy Mongerre és mindarra, amit a horrorisztikus balesete óta véghez vitt, de a mai nap után már annyira sem tudjuk szavakba önteni a csodálatunkat, amelyet ezen 18 éves pilótapalánta kitartása és küzdeni akarása iránt érzünk. A brit ifjonc ugyanis első…

Tovább

TCR EU - TÖBB ETCC-BAJNOK IS A TCR EUROPE MEZŐNYÉBEN

Az elmúlt hetekben komoly pilótaeső volt a TCR Europe-ban, a hírhullám legszámottevőbb szereplői pedig a Túraautó Európa-Kupa utolsó két bajnoka, Petr Fulín és Kris Richard.

Tovább

TCR EU - NAGY DANI: A HYUNDAI NAGYON KEZELHETŐ ÉS KIEGYENSÚLYOZOTT

Exkluzív interjú Nagy Dániellel

Az idén a TCR Europe-ban induló M1RA újdonsült igazolásával, Nagy Danival beszélgettünk egy-két dologról a szerződés létrejötte és a keddi nap folyamán, a Hungaroringen lebonyolított privát gyakorlás kapcsán.

Tovább

WTCR - A CAMPOSOS CUPRÁK ZÁRTÁK AZ ÉLEN A BARCELONAI TESZTET

WTCR 2018: Barcelona - Teszt

A barcelonai gyakorláson a CUPRA-s Campos-pilóták zártak az élen mind a délelőtti, mind a délutáni etap során, de a mai időeredmények alapján nem érdemes bárminemű következtetést levonni...

Tovább

F1 - A MCLARENÉ A LEGAGRESSZÍVABB GUMIVÁLASZTÁS BAHREINRE

Forma-1 2018: Bahreini Nagydíj - Gumiválasztások

A McLaren választotta a legagresszívabb gumistratégiát a tíz Forma-1-es csapat közül a jövő hétvégéi bahreini nagydíjra, hiszen a brit csapat mindkét versenyzője 9 szett szuperlágy abroncsot kap.

Tovább