"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

F1 - A HAVAZÁS TÖNKRETETTE A HARMADIK TESZTNAPOT

Forma-1 2018: Barcelona, teszt - 3. nap

2018. feb. 28., 18:30:00 - Szerző: KovatsOliver

A produktívnak semmiképpen sem nevezhető tesztnapot Barcelonában a hazai pályán futó, és egyedüliként mért kört teljesített Fernando Alonso zárta az élen a McLaren-Renault-val. De láthattunk hóembert a Mercedesnél, Daniel Ricciardo nagy unatkozásában dalra fakadt, a "szabadnapos" Gasly meg a Toro…

Tovább

F1 - RICCIARDO-ELSŐSÉGGEL, MŰKÖDŐ HONDA-MOTORRAL, ALONSO-PECHHEL INDULT A BARCELONAI TESZT

Forma-1 2018: Barcelona, teszt - 1. nap

Daniel Ricciardo futotta meg a leggyorsabb kört az előszezoni tesztsorozat első napján, Barcelonában, a Red Bull RB14-essel, mindeközben problémamentesen működött a Honda motorja, ellenben Fernando Alonsót már délelőtt utolérte egy kisebb balszerencse.

Tovább

F1 - FELÉBREDT A FORMA-1 A TÉLI ÁLMÁBÓL: JÖNNEK AZ ELŐSZEZONI TESZTEK BARCELONÁBAN!

Forma-1 2018: Barcelona, teszt - Beharangozó

Mindössze már csak négy hetet kell kibírnunk a Forma-1-es szezonnyitó Ausztrál Nagydíjig, de bátran kijelenthető, hogy addig már nemigen fognak minket elvonási tünetek kínozni. Ugyanis február 26-án, hétfőn kezdetét veszi a 2018-as előszezon a barcelonai versenypályán.

Tovább

WTCR, TCR - TOVÁBBRA IS ÜLÉS NÉLKÜL A KÉTSZERES TCR-BAJNOK

"Profi versenyző vagyok, de nem érzem magam annak most a kialakult helyzet miatt." - őszintén nyilatkozott a - nem éppen rózsás - helyzetéről a szerb sajtónak 2015 és 2016 TCR-bajnoka, Stefano Comini.

Tovább