F1 - VÉGLEGESÍTETTÉK A 2019-ES VERSENYNAPTÁRT

australian_f1_grand_prix_rgsfwba1fpix_1.jpg

A legutóbbi, oroszországi ülésén a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elfogadta a jövő évi F1-es kalendáriumot.

Az előzetes versenynaptárhoz képest nem történt semmilyen változás sem: 21 fordulóból áll a 2019-es szezon, ami március 17-én, Ausztráliában rajtol, és december 1-jén, Abu Dhabiban zárul. A 34. Forma-1-es Magyar Nagydíjat augusztus 2-a és 4-e között rendezik meg – 2010 óta először csúszik át mogyoródi F1-es futam a nyár utolsó hónapjára.

Különleges lesz a jövő évi idény, hiszen megrendezik az 1000. versenyt is, aminek a kínai Shanghai International Circuit ad otthont, április 14-én. Továbbá jövőre már nem lesz triplaforduló, mint volt az idén a Francia, az Osztrák és a Brit Nagydíjjal, mivel a csapatok nagyon sokat panaszkodtak rá.

Fotó: Zimbio

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2014442118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása