"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

F1 - A SZUPERLÁGY GUMIK LESZNEK A FAVORITOK BRAZÍLIÁBAN

Forma-1 2018: Brazil Nagydíj - Gumiválasztások

2018. október 31. - KovatsOliver

A Pirelli a hét első felében nyilvánosságra hozta a csapatok interlagosi gumiválasztásait. A közleményből kiderül, hogy ezúttal minimálisak az eltérések, és valamennyi csapat a szuperlágy gumikat részesítette előnyben.

Tovább

INDYCAR - ÚJABB SVÉD ÚJONC A TENGERENTÚLON: ERICSSON AZ SPM-NÉL

A Sauber Forma-1-es csapatánál jövőre már csak teszt- és tartalékpilótái pozíciót betöltő Marcus Ericsson az IndyCarban próbál majd szerencsét. A svéd, aki a száguldó cirkuszban öt szezont húzott le, a Schmidt Peterson Motorsports csapatánál lesz James Hinchcliffe csapattársa és kvázi a sérült…

Tovább

ROC - BEFUTOTTAK AZ ELSŐ (NAGY) NEVEK 2019-RE: VETTEL ÉS COULTHARD

Két résztvevő kapcsán is bejelentést tettek a Bajnokok Tornájának szervezői: a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel és David Coulthard már biztosan ott lesznek a 2019-es eseményen, Mexikóban.

Tovább

WTCR - MONTEIRO MÁR 2019-RE FÓKUSZÁL

Japánban, több mint egy évnyi kihagyást követően visszatérhetett az autóversenyzéshez Tiago Monteiro – a portugál, aki tavaly egészen a balesetéig a világbajnokság legfőbb várományosa volt, már a jövő évre koncentrál.

Tovább

WTCR - EHRLACHER BESOKALLT, TÖBBÉ NEM LESZ JÓFIÚ

A suzukai hétvége folyamán történtek fényében a Münnich Motorsport franciája elhatározta, hogy a továbbiakban már nem fog arra törekedni, hogy mindenkivel jóban legyen. Ehrlacher következetlennek véli a versenybírákat.

Tovább

F1 - DANIEL RICCIARDO ÉS AZ ELÁTKOZOTT AUTÓ

Betelt a pohár a hétszeres nagydíjgyőztes ausztrálnál az autója folyamatos meghibásodásával, szíve szerint nem is teljesítené utolsó két Red Bullos versenyét és idő előtt átadná az „elátkozott” autóját utódjának, Pierre Gaslynak.

Tovább

INDYCAR - MÉG HOSSZÚ ÉS KEMÉNY KÜZDELEM ELŐTT ÁLL ROBERT WICKENS

Még múlt hét csütörtökön töltött fel a közösségi oldalára az augusztusi poconói versenyen súlyos sérüléseket elszenvedett Robert Wickens egy videót, ami általánosan kavart nagy port a közösségi médiában. Olyannyira, hogy alig több mint 24 órával később sajtóközleményt kellett kiadnia néhány részlet…

Tovább

F1 - VERSTAPPEN SIMÁN NYERT MEXIKÓBAN, HAMILTON 2018-BAN IS VILÁGBAJNOK

Forma-1 2018: Mexikói Nagydíj - Futam

Már a rajtnál átvette a vezetést rosszabbul rajtoló csapattársától, a dobogós helyért harcolva és idén nyolcadjára kieső Daniel Ricciardótól Max Verstappen, és ettől a ponttól fogva szinte érinthetetlen volt a holland elsősége, így az idei Mexikói Nagydíj leintése után is a dobogó legtetején…

Tovább

WTCR - MICHELISZ MEGÚSZTA A BÜNTETÉST, SZABÓ ZSOLT NEM

A Zengő Motorsport magyar versenyzője egy öthelyes rajtbüntetést visz magával a makaói finálé első versenyére, miközben Esteban Guerrieri kapott egy időbüntetést, bár nagyban nem befolyásolta az eredményeit.

Tovább

WTCR - CECCON MEGNYERTE, TARQUINI HAZAVITTE...

WTCR 2018: Suzuka - Harmadik futam

A pályán Kevin Ceccon, papíron meg Gabriele Tarquini elsőségét hozta a harmadik suzukai WTCR-futam, miközben az alfásnak egy rosszul elfoglalt rajtpozíció és egy amiatt kirótt ötmásodperces büntetést követően végül egy harmadik hely jutott. Michelisz Norbi a zavarosban töltötte több mint a futam…

Tovább