EREDMÉNYESEN SZEREPELT A BRAKING NEWS MOTORSPORT A TAG HEUER SZIMULÁTORVERSENYÉN

img_1214.JPG

A napokban nyílt meg a TAG Heuer luxusóramárka megújult butikja az Andrássy úton – a nyitóünnepségre hivatalos volt a Braking News Motorsport is, amely még egy, a jelen lévő újságírók számára rendezett versenyen is előkelő eredményt ért el.

Eredetileg Max Verstappen, a Red Bull Racing versenyzője lett volna a sztárvendég a megújult Andrássy úti TAG Heuer-butik megnyitóján múlt hét csütörtökön, azonban a hollandnak három nappal az eseményt megelőzően le kellett mondani jelenését, más, előre nem látott kötelezettségei miatt.

A TAG Heuer márkáról

Presztízs, teljesítmény, avantgárd technológia és abszolút megbízhatóság - ez a négy kulcsszó jellemzi a TAG Heuer filozófiáját, már az 1860-as megalapítása óta. Edouard Heuer ekkor hozta létre a vállalat első műhelyét a svájci St-Imierben. A TAG Heuer azóta töretlen lendülettel halad a XIX. században megfogalmazott irányvonal mentén: merészen és újító szellemben dobja piacra az idő elenyészően kicsi töredékét is páratlan pontossággal mérő óráit, amelyek a kiválóság és a teljesítmény gyöngyszemei. A lenyűgöző, új dizájnnal megújult butik Budapest szívében, az Andrássy úton található. A TAG Heuer hölgyek és urak számára készített luxus karóráinak széles választéka hamarosan kiegészült a Max Verstappen nevével fémjelzett karóra kollekcióval.

(Forrás: hivatalos sajtóközlemény)

Azonban sztárvendégekből így sem volt hiány: Wéber Gábor, az MTVA F1-es szakkommentátora vezényelte le az ünnepélyt moderátorként, s megjelent még Hajnal Tamás, az ötvenkilencszeres válogatott labdarúgó, valamint olimpiai ezüstérmes birkózónk, Bárdosi Sándor is.

A rendezvény keretein belül a meghívott vásárlók és a sajtó képviselői egy időmérőverseny keretein belül tehették próbára szimulátoros képességeiket a Gran Turismo Sport játékprogrammal, a két kategória legjobbjai pedig Verstappen helyett a szimulátor-világbajnok Wéberrel is összecsaphattak.

A megnyitón megjelent a Braking News Motorsport csapata is (a Totalcar.hu közreműködésének köszönhetően), a szimulátorversenyben pedig a főszerkesztő Kováts Olivér pedig a második helyet érte el, a Vezess.hu szakírója, Fehér Patrik mögött – de miután mind a vásárlók, mind az újságírók összecsapását követően az első három helyezettet díjazták, nem távozott haza üres kézzel.

„Ahhoz képest, hogy először vagy maximum második alkalommal vezethettem ennyire komoly szimulátort, egészen hamar ráéreztem az ízére. Az első kör folyamán még óvatosra vettem a figurát, de a másodikban már sikerült összeraknom egy egészen jó kört. Az utolsóban lett volna lehetőségem javítani, de kétszer is meginogtam komolyabban a második és a harmadik szektorban, s miután egyszer pont kanyarkijáraton, számottevő lendületet veszítettem” – értékelte a három virtuális körét Olivér.

Igaz, még abban az esetben sem hagytuk volna el a butikot üres kézzel, ha leszorul a dobogóról, ugyanis az esemény végeztével interjút készített Wéber Gáborral, amelyet – jelenlegi terveink szerint – még a Forma-1-es holtszezon során publikálunk.

Fotó: Braking News Motorsport

Írta: Braking News Motorsport

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2314152169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása