F1 - AUSZTRÁLIA UTÁN KANADÁBAN IS HÁROM DRS-ZÓNA LESZ

canadian_f1_grand_prix_jmj_wbgxndkx.jpg

Annak érdekében, hogy több előzést láthassunk a Kanadai Nagydíjon, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) három DRS-zónát jelölt ki a Circuit Gilles Villeneuve pályán.

Az előző években a kanadai versenyek nem alakultak túlságosan izgalmasan, így az FIA úgy döntött, hogy a 11-es és a 13-as kanyar közötti, viszonylag egyenes szakasz és a célegyenes mellett meghatároz egy harmadik DRS-zónát is, amely a 7-es és a 8-as kanyar között lesz.

Idén ez már nem az első alkalom, hogy az FIA belepiszkál a DRS-zónákba: Ausztráliában szintén ki lett jelölve egy harmadik, míg Spanyolországban meghosszabbították a meglévőket.

Charlie Whiting, a Forma-1 versenyigazgatója a motorsport.com-nak azt nyilatkozta, hogy az FIA nem riad vissza a hasonló jellegű kísérletezésektől annak érdekében, hogy jobb show-t generáljanak.

f12018-c07-canada.png

Fotó: Zimbio, FIA

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8614027120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása