F1 - ROSBERG MÁR NEM KUBICA MENEDZSERE

Robert Kubica megerősítette, hogy a 2016-os világbajnok, Nico Rosberg már nem tagja a menedzseri csapatának, azok után, hogy a tavalyi évben együtt dolgoztak a lengyel Forma-1-es visszatérésén.

Rosberg hatalmas erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy Robert Kubica újra Forma-1-es versenyzőnek mondhassa magát. A német ex-versenyző korábbi csapatánál, a Williamsnél próbált ülést találni Kubica számára, ahol Felipe Massa helyét vette volna át. Ez nem sikerült tökéletesen, hiszen a lengyel a csapat tagja lett, de csak tesztpilótaként.

Azóta már nem dolgoznak együtt, hiszen Nico Rosberg családapaként, televíziós szakértőként és üzletemberként rengeteget dolgozik, míg az egyszeres futamgyőztes harmadik versenyzőként segíti a Williams munkáját.

Aki attól tart, hogy a két versenyző már nincs jóban, annak van egy jó hírünk, nem erről van szó – továbbra is jó kapcsolatot ápolnak egymással, kapcsolatban vannak, csak nem olyan szoros szinten, mint korábban.

Robert Kubica célja továbbra is az, hogy a 2019-es szezonban már versenyzőként álljon fel a rajtrácsra, kamatoztatva mindazt, amit 2018-ban tett.

Fotó: Zimbio

Írta: Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9613852132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása