F1, WEC - KUBICA MÁSODSZOR IS TESZTELI A MANOR LMP1-ES GÉPÉT

28276759_2145762815487694_822578082791956957_n.jpg

Robert Kubica másodszor is tesztelni fogja a Manor LMP1-es autóját a következő hónapban, miután az első teszt csúfosan ért véget egy motorhiba miatt.

A Williams csapat teszt- és tartalékversenyzője a napokban belekóstolhatott a WEC és az LMP1 ritmusába, de a lengyel nem mehetett sokat, hiszen 2 kör után megadta magát az autó. Kubica Oliver Rowland csapattársaként hajtotta a gépet.

A Manor csapata most egy újabb lehetőséget biztosít a 33 esztendős lengyel pilóta számára, aki Aragóniában fog autóba ülni a Formula-1-es barcelonai teszteket követően.

Az egyszeres futamgyőztes egyébként még nem döntött a jövőjével kapcsolatban, hiszen így is rengeteg teendője lesz tesztversenyzőként a Williams csapatánál. 

A lengyel versenyző továbbra sem biztos benne, hogy 2015 után ismét versenyezni fog-e egy bajnokságban, ráadásul egy teljes szezont, hiszen tesztpilótai kötelezettségeit is 100%-osan szeretné ellátni. Ha emellett mégis csatlakozik az Endurance Világbajnokság mezőnyéhez, akkor Robert Kubicát ismerve biztosak lehetünk benne, hogy ott is a maximumot fogja nyújtani. 

Fotó:  Glenn Dunbar/LAT Images

Írta: Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3213708870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása