TCR - HYUNDAIRA VÁLTOTT A M1RA

2018_tcr_photo_news_059.jpg

Michelisz Norbi után a csapata, a M1RA is márkát váltotta, és Hyundai-jal folytatja 2018-ban.

Még nincs egy éve, hogy Michelisz Norbert, a 2017-es túraautó-világbajnoki szezon második helyezettje elindította saját csapatát, a M1RA-t, amely nagyon hamar felért a csúcsra, megnyerve a csapatbajnoki címet a TCR Nemzetközi Szériában.

A M1RA tavaly, akárcsak Michelisz, Honda Civic-kel versenyzett, azonban pénteken délelőtt bejelentésre került, hogy a versenyző után a csapat is másik autógyártóval, egészen pontosan a Hyundai-jal folytatja pályafutását.

Jó érzés látni, hogy van eredménye a kemény munkának és több gyártó is szívesen dolgozott volna velünk 2018-ban, miután tavaly megnyertük a TCR nemzetközi csapatbajnoki címét. Többször jártam a Hyundai németországi bázisán, ahol egy fedél alatt fejlesztik a ralis és túraautós projektjeiket. Lenyűgöző a profizmus és az elhivatottság, amivel a TCR-projekthez hozzáállnak. Büszke vagyok, hogy egy ilyen szervezet értéket látott bennünk, és az eddigi információk alapján hiszek benne, hogy az i30 N TCR-rel a miénk lehet az egyik legerősebb csomag a kategóriában. Ahhoz, hogy kihozzuk a maximumot a csapatunkban rejlő lehetőségekből, szoros kapcsolatra van szükségünk egy elszánt gyártóval, úgyhogy alig várom a közös munkát”nyilatkozta Bári Dávid csapatmenedzser a M1RA sajtóközleményében.

img_5111.jpg

„Boldogok vagyunk, hogy a M1RA-t üdvözölhetjük a Hyundai Motorsport partnerei között az i30 N TCR-rel ebben a szezonban. Azzal, hogy tavaly megnyerték a TCR International csapatbajnoki címét, bebizonyították, hogy félelmetesen profi társaságról van szó. Biztosak vagyunk benne, hogy a már most kitűnő eredményekkel rendelkező M1RA az i30 N TCR-rel győzelmekért fog harcolni idén, akármelyik bajnokságban induljon is el. Lelkesen fogjuk támogatni a csapatot és versenyzőit az előttünk álló szezonban” - kommentálta a hírt Andrew Johns, a Hyundai Motorsport Customer Racing vezető értékesítője.

Tehát, azt már tudjuk, hogy a M1RA idén két Hyundai i30 N TCR-t indít, de az egyelőre kérdéses, hogy melyik TCR-bajnokságban, ahogyan is, hogy kik fogják vezetni az új autókat.

Fotó: TCR sajtóközlemény

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1013693000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása