FE - BEMUTATTÁK AZ ÚJ GENERÁCIÓS FORMULA-E AUTÓT
Megérkezett a jövő!

_254794_20fes5sydneyv2.jpg

A Formula-E végre bemutatott néhány képet a második generációs autóról, amit a 2018/2019-es, azaz a széria ötödik szezonjától fognak használni a csapatok.

Rengeteg változás történt az előző generációs verzióhoz képest, például a kinézet, ami egy brutális külsőt kapott, megelevenedik előttünk az ultramodern technológia, amely az első képek alapján sokkal jobban és dögösebben néz ki, mint a most használt verzió. 

A legjelentősebb fejlesztéseket azonban az akkumulátor környékén kell keresnünk. Ez lesz az első autó, ami már képes lesz kibírni a teljes versenytávot, azaz végre megszűnik a verseny közbeni autócsere, ami már sok rajongó szemét szúrta. 

További újítás a glória, amely természetesen helyet kapott a konstrukción - szép lassan az összes FIA-versenysorozatban bevezetik a fejvédelmi eszközt. 

ABB Formula E on Twitter

The #Gen2 Formula E car - coming to a city near you in season five! #FIA #ABBFormulaE

A sorozat alapítója, Alejando Agag nemes egyszerűséggel "a versenyzés jövőjének" titulálta a keddi nap folyamán bemutatott járgányt, ami egyszerre demonstrálja a technológia fejlődését és az energiatárolásban elért sikereket.

#FormulaE - The #Gen2 FIA Formula E car at 360°

FormulaE - The #Gen2 FIA Formula E car is coming - here's a taste of how the fully-electric championship will look in season five.

Reméljük, hogy minél hamarabb láthatjuk a modern kor csodáját versenypályán, mert fantasztikus dolgok történhetnek az elkövetkező időszakban. A Formula-E jelenlegi szezonjából még 9 verseny van hátra. 

Fotó: FIA Formula E Media

Írta: Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9213617750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása