F2 - GHIOTTO A CAMPOS RACINGHEZ IGAZOL 2018-BAN

_t9i0491_4275728_1.jpg

A 2017-es Formula-2-es bajnokság negyedik helyezettje, Luca Ghiotto idén már a Campos Racing csapatát erősíti, miután tavalyi csapata, a Russian Time kivonult a sorozatból. 

Az olasz versenyző harmadik szezonját kezdheti meg a kategóriában, ha idevesszük a 2016-os GP2-es szezont is. Akkor a Trident csapattal kezdte meg szereplését a sorozatban, majd 2017-re a Russian Time alakulatához szerződött, ahol összességében nem nyújtott rossz teljesítményt, hiszen a bajnokság negyedik helyén végzett úgy, hogy futamot is tudott nyerni, viszont alulmaradt csapattársával, Artem Markelovval szemben. 

Az idei évben az olasz már a spanyol Campos Racinget fogja erősíteni, ahol reményei szerint harcba szállhat a bajnoki trófeáért. Nem lesz egyszerű dolga, hiszen az ellenfelek nem mások lesznek, mint George Russell, vagy a McLaren szupertehetsége, Lando Norris, csak hogy a legnagyobb sztárokat említsük. 

Kíváncsian várjuk Ghiotto szereplését - akár még esélye is lehet, ha a Campos jól alkalmazkodik az új generációs Formula-2-es autókhoz, amiket már V6-os motorok fognak hajtani, a Forma-1-es technikákhoz hasonlóan.

A Forma-2-es idény idén Bahreinben, április 7-én fog elrajtolni.

A bejelentést követően így fest a Forma-2 2018-as mezőnye:

  • Arden International: Nirei Fukuzumi
  • ART Grand Prix: George Russell, Jack Aitken
  • Carlin: Lando Norris, Sergio Sette Câmara
  • Campos Racing: Luca Ghiotto
  • Charouz: Antonio Fuoco, Louis Deletraz
  • Prema Racing: Nyck de Vries, Sean Gelael

Fotó: FIA Formula 2 Media (Zak Mauger)

Írta: Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5613617854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása