F1 - A TORO ROSSO-HONDA MISANÓBAN GÖRDÜLHET ELŐSZÖR PÁLYÁRA

pierre_gasly_f1_grand_prix_abu_dhabi_dkbvh_fyal4x.jpg

Ha minden igaz, akkor négy nappal a hivatalos autóbemutató előtt pályára léphet az olasz középcsapat 2018-as gépe, amely az első Honda-erőforrással hajtott autó lesz.

Ahogy azt az előző években már megszokhattuk, így január vége felé már kezd ébredezni a Forma-1 világa, és sorra napvilágot látnak az olyan jellegű információk, hogy mikor melyik csapat mutatja be az arra a szezonra szánt autóját, illetve mikor gördül pályára az először.

Ideáig négy csapat erősítette meg az autóbemutatója időpontját hivatalosan, és ahogyan az az adatbankunkban látható feltüntettük ezt az információt egy ötödik csapat esetében is. Ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy a Renault mindenki másnál hamarabb ránthatja le a leplet a 2018-as autójáról - a német Auto Motor und Sport értesülései szerint már február 20-án találkozhatunk a franciák R.S.18-as kódjelű masinájával.

brendon_hartley_f1_grand_prix_abu_dhabi_previews_jrqw9dli6vsx.jpg

Az idei évtől már a Renault helyett a Honda motorjait használó Toro Rosso autójáról február 25-én, a barcelonai aszfaltcsíkon fog lehullani a lepel, de motorsport.com úgy tudja, hogy már négy nappal korábban, február 21-én megteheti az első kilométereit az STR13-as a misanói pályán, egy amolyan shakedown formájában.

Erre a faenzai együttes az egyik filmes napját fogja felhasználni, amelyből minden csapatnak évi kettő van. Azonban ilyenkor sem lehet szabadon garázdálkodni, ugyanis az egy nap folyamán megtehető táv 100 kilométerben van korlátozva, és csak is a Pirelli speciális bemutatóabroncsaival lehet elhagyni a bokszutcát.

A Red Bull B-csapata -, amely a Pierre Gasly - Brendon Hartley duóval lesz ott a 2018-as idényben a rajtrácson - pedig még a hónap korábbi szakaszában abszolválta az egyik legfontosabb teendőjét, amely a szezon megkezdéséhez elengedhetetlen - ez pedig a törésteszt teljesítése.

Az előszezoni tesztsorozat február 26-án, hétfőn veszi majd kezdetét Barcelonában.

Fotó: Zimbio

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3613600697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ződ2000 · http://egzostive.com 2018.01.24. 19:29:28

Készüljünk fel sok komiks jelenetre... :)

Ha a Mekit képesek voltak ennyire lesántítani, mire lesznek képesek egy Toróval? Negatív köridő? :)

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása