"Szenvedélyünk az autósport!"

BRAKING NEWS MOTORSPORT

F1 - MEGÉRKEZETT AZ UTOLSÓ FECSKE IS, A TORO ROSSO STR12!

Látványos festéssel rukkolt elő a faenzai alakulat 2017-re!

2017. február 26. - KovatsOliver

Véget ért a várakozás: tizedikként, egyben utolsóként megérkezett a Toro Rosso idei autója is, az STR12-es, méghozzá egy rendkívül ütős dizájnnal, szakítva a 2006 óta megszokott festéssel.

Tovább

F1 - NAPVILÁGOT LÁTOTT A 2017-ES RED BULL IS

Megérkezett a nyolcadik fecske is a Red Bull személyében, amely 13:13-kor rántotta le a leplet az RB13 kódnevet viselő 2017-es gépéről, amely az előzetes várakozások alapján kihívója lehet a Mercedesnek a bajnoki címért vívott küzdelemben.

Tovább

F1 - A FERRARI ÚJ SZERZEMÉNYE FOGJA HELYETTESÍTENI WEHRLEINT A JÖVŐ HÉTEN

A Sauber csapata megerősítette, hogy a jövő hét folyamán, a barcelonai első tesztsorozaton a Ferrari újdonsült harmadik számú versenyzője, Antonio Giovinazzi fogja helyettesíteni a hinwili alakulat németjét, a sérült Pascal Wehrleint.

Tovább

F1 - NARANCSSÁRGÁBA BURKOLÓZOTT AZ ÚJ MCLAREN

Péntek délelőtt bemutatkozott a nagyközönség által leginkább várt 2017-es Forma-1-autó, a McLaren MCL32, amelynek a színvilága a várakozásoknak megfelelően radikális változásokon ment keresztül: az elmúlt években megszokott szürke helyébe a narancssárga-fekete kombináció…

Tovább

F1 - IDÉN SEM INDUL LE MANS-BAN HÜLKENBERG

2016 után Nico Hülkenberg 2017-ben sem fog részt venni az Endurance Világbajnokság (WEC) legendás, Le Mans-i 24 órás versenyén, amelyet 2015-ben megnyert a Porsche 919 Hybriddel, ugyanis teljes mértékben elkötelezett új csapata, a Renault Sport Formula One Team iránt.

Tovább

F1 - VERGNE TÁVOZOTT A FERRARITÓL, MOSTANTÓL A FORMULA-E-RE KONCETRÁL

Miután kiebrudalták a Toro Rossótól Jean-Éric Vergne-t, a francia átcipelte a sátorfáját a Formula-E családjához, amellett, hogy a Ferrari Forma-1-es csapatának a kötelekében marad tesztpilótaként - azonban az elmúlt hetek folyamán elterjedt pletykák beigazolódtak, Vergne immár…

Tovább